Crash Test: Debut Martina Buttricha

Crash Test: Debut Martina Buttricha

28. 06. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (1)
Martin Buttrich vydal své debutové album s názvem „Crash Test“ již v březnu tohoto roku. Skladby z alba si odbyly svou premiéru na letošním Time Warpu a setkaly se s velkým úspěchem jak u fanoušků, tak u recenzentů.
Album "Crash Test" vyšlo na labelu Desolat, který založil Buttrich společně s Loco Dice v roce 2007. Buttrich produkuje již od roku 1998 - jeho skladby vyšly na takových značkách jako je Planet E, Poker Flat, Four:Twenty či Cocoon.

Nové album sestává z celkem 11 tracků. Ty pocházi z Martinových nevydaných skladeb, které nahrál ve svém hannoverském studiu v uplynulých 15 měsících před vydáním alba. Crash Test je velmi groovy, plné výborných melodických harmonií a dokonce se v něm objeví například i líbivý francouzský vokál.



Buttrich se během produkce vyhrál s mnoha mašinkami a nebál se zaexperimentovat s různými efekty, které kombinuje s dalšími hudebními nástroji. Uslyšíte zde roztodivné tlumené zvuky, dětské hlasy, výrazné "kopavé" bubny nebo jazzovou trumpetu („I’m Going There One Day“). Díky této neuvěřitelné (ale přesto na poslech střízlivé) kombinaci samplů si album získává svůj nezaměnitelný sound a feeling.

Mezi nejinovativnější skladby patří „Hoochie Mama“, dále “Enough Love To Hate It“ vyčnívá díky svému povedenému dlouhému ambientnímu intru. Melodická vyrovnanost a nápaditost přísluší i výborným skladbám „You Must Be This High“ nebo „Everyone Else Is Already Taken“ .

Buttrichův debut je zkrátka velmi povedenou záležitostí, která už teď jednoznačně patří mezi to nejlepší, co se v poslední době na poli houseu, minimalu a techna vydalo.

Tracklist:
01 Tripping In The 16th
02 Back It Up
03 I’m Going There One Day
04 Hoochie Mama
05 Enough Love To Hate It
06 Song Six
07 Blackouts Non-Stop
08 You Must Be This High
09 Everyone Else Is Already Taken
10 Stop Motion
11 You Got That Vibe

www.myspace.com/martinbuttrich
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
d_p
30. 07. 2010 | 10:42:37
+0 | -0
no, i když tam zminujes "house" vic krat nez by bylo zdravo, musim s tebou souhlasit, ze je to velmi povedena nahravka. Desolat proste vali.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika