FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Subgate: Na festival přivezu svěží sound

Subgate: Na festival přivezu svěží sound
29. 06. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (1)
(Promotion) Cinda open air se pomalu blíží. Přinášíme poslední chuťovku v podobě rozhovoru s nadaným a populárním djem Subgatem a na závěr také několik zajímavých informací.
Ahoj Ondro, rád bych se tě na úvod zeptal, co je u tebe v poslední době nového a jak trávíš slunečné počasí?
V poslední době jsem poměrně dost vytížen hraním po celé České republice a především v naší metropoli. V uplynulých týdnech jsem měl poměrně dost práce s akcí v Chapeau rouge, na které vystoupil přední britský dj Mike Monday a následně s vystoupením Murata Kilice z Austrálie v pražské Mecce. Kromě toho spolupracuji ještě na několika dalších projektech a ve volných chvílích se věnuji vlastní produkci. První track oficiálně vyšel na labelu Nightphunk letos v dubnu a na dalších se usilovně pracuje, i když je to vše závislé na mém čase. K tomu počasí! Někdo by s tím už měl konečně něco udělat, protože na to, že je už nějaký ten den léto, to tak vůbec nevypadá! (smích)

Léto máme v plném proudu a k létu patří jak jinak něž open air festivaly, máš v plánu účinkování na některém z letošních festivalů a pokud ano, tak na kterém?
Cinda mou festivalovou sezónu vlastně odstartuje. Mezi další festivaly, které mám v tuto chvíli potvrzené, patří Pleasure Island, Czech point, Happy camping fest, High jump, který je spojen se skoky do vody a kde jsem měl tu čest vystoupit i loni. Tamní atmosféra byla pro mě fakt jedna z nejlepších za uplynulou festivalovou sezónu a rozhodně doporučuji tuto akci navštívit! V řešení je i několik dalších, ale to zatím nebudu prozrazovat a všichni partypeople se o tom určitě v čas dozví.

O tobě už je moc dobře známo, že spoustu času věnuješ své vlastní produkci. Zaznamenal si již nějaké úspěchy se svou prací?

Jak jsem nastínil v první otázce, vše závisí na mém volném času, který v poslední době moc nemám, ale snažím se si najít každý týden jeden až dva dny, kdy se produkci věnuji. Pro mě je velkým úspěchem a krokem vpřed, že si mého počinu všimli majitelé domácího labelu Nightphunk a rozhodli se ho vydat. Chtěl jsem vydat svůj první počin na domácím labelu a povedlo se. Musím říct, že na party na můj track Memories lidi skvěle reagují a dostalo se mi i několik pozitivních ohlasů od svých kolegů, kterých si vážím. Doufám, že do konce roku spatří světlo světa minimálně dva další, které mám v tuto chvíli rozpracované.

Nemůžu si odpustit otázku, jak se těšíš na festival Cinda open air, který připravuji začátkem léta na Císařské louce v Praze a zda chystáš na své vystoupení něco speciálního?
Festival samotný je pro mě zajímavý už jenom svým konceptem a působivým místem konání. Model festivalu, který začíná již v odpoledních hodinách mi tak trochu připomíná mnohé zahraniční parties. Na festival přivezu opravdu svěží sound, kterým se v současnosti prezentuji a který se pohybuje na pomezí techhouseu s prvky techna a možná opráším i několik starších a osvědčených skladeb. Bude to jízda!

K letnímu počasí patří zajisté dovolená, takže jak ty to máš tento rok, plánuješ nějaký ten odpočinek v Čechách či zahraničí?
Musim říct, že dávám spíše přednost zimním dovoleným v teplých krajích. Tu minulou na Kostarice jsem měl spojenou i s několika vystoupeními v tamních klubech a dostal jsem nějaké nabídky na příští rok, které určitě rád přijmu a příští rok vyrazím opět do těchto končin. Přes léto určitě plánuji pár několikadenních výletů do přírody abych načerpal potřebnou energii a možná dám i to moře, ale spíš se těším opět na zimu. (smích)

Mezi tvé významné počiny patří bez pochyb noc Creative, se kterou si navštívil snad všechny kouty republiky. Poslední zakotvení Creativu jsem zaregistroval v pražském klubu Chapeau rouge. Připravuješ v dohledné době nějaký významnější mejdan v Chapeau?
Ano je to tak. Má rezidentní noc Creative bude tento rok slavit již třetí výročí. Za tu dobu vystřídala několik pražských klubů a vyrazili jsme s ní i mimo naší metropoli. Pravidelně se tento event odehrává v pražském Chapeau rouge, kde je atmosféra vždy super! Tuto neděli 4. 7., kdy je prodloužený víkend, takže mohou clubbeři vyrazit do víru velkoměsta a v pondělí se ze všeho vyspat, je připravena edice Creative meets Sunday, na které vystoupí jako hlavní host Manio společně se mnou, Nkypem a talenty Caymanem a Milem, jejichž sound je osobitý, hodí se do našeho konceptu a chtěli jsme jim proto dát prostor se právě na tomto eventu prezentovat.

V srpnu by měl Creative hostit exkluzivního zahraničního hosta a v září je připravena velkolepá oslava třetích narozenin této party. Mimo toho spolupracujeme s Lucasem Hulanem na dalším eventu, který bude podobný jako party s Mikem Mondayem. O všem, co se připravuje, se včas partypeople dozví na mém webu www.djsubgate.com . Užijte si léto a buďte dobří!

Line up Cinda open air:
Beatchstage:
14- 15 MaryEn
15-16:30 Adlet
16:30-18 Yan Dark
18-19:30 Mark Evill vs. P-jay
19:30-21 KIFLI vs. Carrasco
21-22 Subgate

Indoor stage:
14-15:30 Otik
15:30-17 Pavel Faktor
17-18:30 Mark Twin
18:30-20 Farrelly
20-21:30 Ice
21:30-23 Raffael De La Rue
23-00 Kiril

Získejte levnější vstupné na webové adrese: http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=126937334008420&ref=ts

Pro ty z vás, kteří si potrpíte na pohodlí, je tu pro vás Cinda TAXI za super cenu. Odvoz vozem Audi A6 nové řady tel. 777 938 818

Jako poslední bonbónek pro vás organizátoři připravili registraci na Poker Turnaj (startovné bude 200 Kč). Zájemci zašlete svá jména a příjmení na info@djkifli.com


Dodal: Petr Hrabánek aka KIFLI
CINDA OPEN AIR

CINDA OPEN AIR

Neděle 11. 7. 2010
70,- na místě, registrovaní na FCB 50,-
Vystupují:
KIFLI & live sax Filip Ryšavý, Adlet, Yan Dark, Raffael De La Rue, Mark Evill, P-jay, Subgate, Carrasco, Ice, Farrelly, Mark Twin, KiRiL, MeryEn, Pavel Faktor, Otik.
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Michal | 30. 06. 2010 | 11:54:58
Ten tvuj pocin je pekna nuda...

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |