Další relace vysílání Minimatica již dnes

Další relace vysílání Minimatica již dnes

29. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Konec června, měsíc nepředvídatelného počasí, ale také množství kvalitních akcí a zároveň i taneční hudby. Dříve než  začne období dovolených, prázdnin a veselých horkých večerů, si dáme ochutnávku v podobě relace Minimatica.
Dnes  pro vás byl zvolen takový výběr, který se bude dotýkat hlavně méně známých interpretů současného undergroundu. Jako prvního si zahrajeme projekt pod názvem Deep House Society, od kterého vznikla opravdu podivuhodná deepová věcička Need U Tonite v remixu R. S. Rahman. Pokud vás zaujala, najdete ji v digitální podobě na značce Love International rec.
Skvělá basová linka je základem skladby v podání producenta, který si říká DJ Simi. George's Trap je název tanečního tech-houseového tracku, který vás bude provázet i dnešním dílem Minimaticy. Vyšlo na Kenpo rec.

Začátek druhé poloviny vysílání si vezme pod taktovku již poměrně známý holandský producent Hermanez. Ten se může pochlubit opravdu povedeným kouskem v podobě skladby Snarey Business, kterou si pod svá křídla vzala německá vydavatelská společnost Circle Music.

K těm trackům, které budou součástí závěrečných minut, bude patřit i věcička od Juniora Legha, od kterého si představíme jeho novinku Par de Dolt v remixu od Ambitu. Svižný sound, kde nechybí melodie a dynamika, vychází na značce Melodic rec.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého týdne stahujte ZDE


Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika