FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Španělský techno festival za dveřmi

Španělský techno festival za dveřmi
30. 06. 2010   |   Autor: stolda   |   Komentáře (0)
Již za dva týdny se uskuteční 16. pokračování největšího španěleského tanečního festivalu - Monegros desert festival 2010. V sobotu 17. července se v poušti v provincii Huesca (na třetině cesty mezi Barcelonou a Madridem) rozjede více než dvacetihodinový maraton taneční hudby.
Pořadatelé očekávají přes 40.000 tancechtivých návštěvníků, takže pokud se v této době budete pohybovat v okolí Zaragozy určitě byste měli tento jedinečný zážitek vyzkoušet. Na pěti pódiích budou ke slyšení styly elektro, techno, hip hop, drum & bass a dubstep.

Přesný časový line-up je možné nalézt na webu festivalu (bohužel detailnější informace jsou k dispozici pouze ve španělštině a pro ostatní jazyky je vyhrazena jedna stránka s informacemi obecnými).

Na hlavním pódiu začnou ve 22:00 2 Many Djs (live) a následovat je budou Pendulum, Laurent Garnier (live), Richie Hawtin, Jeff Mills, Dave Clarke, Technasia (live), Oscar Mulero a na závěr festival ukončí ve 12:45 Ben Sims.

Ve stanu San Miguel se budou mísit téměř všechny dostupné styly, které budou na festivalu zastoupeny: Morodo (Reggae), CPV (Hip Hop), Busta Rhymes (Hip Hop), La Mala (Alternativ Hip Hop), Buraka som sistema (Elektro/breakbeat), Bloody beetroots death crew 77 (Elektro s živými bicími), Digitalism (Elektro), Cristian Varela (Techno), Dj Murphy (Techno), Dj Rush.

Monegros desert

O Stan Eristoff se podělí současné techno, tech-house, minimal a drum & bass, který by měl být na pořadu do 23:00. Vystřídají se zde jména jako Benny Page, Sub Focus, Aphrodite & MC Junior Red, The Horrorist, Marco Carola vs. Loco Dice, Popof, Matthew Johnson a Paul Ritch.

Open-air pódium bude pravděpodobně v okupaci nejrychlejších tanečníků, kteří zvládají vražedně vysoké BPM. O zábavu se tu bude starat opravdová schranzová elita Eto & Gab, OBI vs. Lukas, Boris S live, Pet Duo, Frank Kvitta a hardcoroví Guigoo Narkotekk, Mat Weasel vs. Harry Potar aka Roms a Maissouille. Patá stage spadá do kompetence Red Bullu a jeho hudební akademie.

Vzhledem ke složitostem způsobených lokací festivalu uprostřed pouště je všem zájemcům zajištěna oficiální festivalová doprava ze všech okolních velkých měst (Barcelona, Zaragoza, Lleida, Huesca, San Sebastian, Bilbao, Madrid). Z města LLeida navíc každých 30 minut kyvadlová doprava. V případě, že chcete spojit příjemné s užitečným, můžete si zakoupit transfer z uvedených měst doplněný o okružní jízdu.

Vstup:
Vstupenku za 70,- euro lze zakoupit přímo na webu festivalu. Obsahuje kromě povolení ke vstupu dárek od pořadatelů a také jedno pivo San Miguel zdarma.

www.monegrosfestival.com
MONEGROS DESERT (ESP)

MONEGROS DESERT (ESP)

Sobota 17. 7. 2010
Předprodej 70,- euro
Vystupují:
Pendulum , Busta Rhymes, Digitalism, The Bloody Beetroots, Aphrodite, Laurent Garnier, Sub Focus, Richie Hawtin, 2 Many DJ's, Luciano, Jeff Mills, Mathew Jonson, Dave Clarke, Loco Dice, Mala Rodríguez, Buraka Som Sistema, Adam Beyer, Umek, Caspa, Marco Carola, Popof, SFDK, Benny Page, Reso, Paul Ritch, Drumcorps, Otto von Schirach, DJ Rush, Technasia, The Horrorist, Morodo, Ben Sims, Marc Marzenit, Chacho Brodas, Kid 606, Oscar Mulero, Obi, Cristian Varela, CPV, Lukas, Drumsound, Frank Kvitta, Pet Duo, Boris S, Maissouille, Bassline Smith, Cesar Merveille, mat weasel, Guigoo Narkotek, Niskerone, Harry potar, Du Art, Eto & Gab, Youngman MC, Fran the breakstorm, Raúl Mezcolanza
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |