Kam na Silvestra? ROXY

Kam na Silvestra? ROXY

29. 11. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Jako další tip na strávení oslavy nového roku přinášíme klub nám nejoblíbenější, klub Roxy. Zde v Dlouhé 33 bývá rok co rok velmi rozjetá silvestrovská noc vždy s lákavým lineupem, kde snad jediné co je možné vytknout, je pravidelná přeplněnost kapacity klubu. Brzy také soutěž o volné vstupy.
Roxy promotion Jak už se stalo pravidlem, chystá Roxy i letos Silvestrovský večírek vpravdě exkluzivní. Každý rok se pro tuto výjimečnou noc vybírá určité téma, se kterým se pak během noci setkáte na projekcích, dekoracích a i během speciálně připravené performance. Už podle názvu jste tedy mohli usoudit, že půjde o slavnou trilogii “Back to the Future“ a na Silvestra v Roxy budeme cestovat časem. A když trilogie, tak také tři stage… Na hlavní “Marty McFly“ stagi exkluzivně pro tento večer vystoupí brněnský dj, bavič publika a resident Elektry Orbith, rebel bez příčiny a živoucí legenda taneční scény dj Tráva, milovník rychlé jízdy a Climax resident dj Chris Sadler a progresivní producent a dj Rai. Tuto čtveřici dále doplní Dan Cooley, Lucas, Airto a Bo.Dan.

Víc než lámat se to bude na dnb stagi “Dr.Emmetta Browna”, kde se budou postupně v čase přesouvat djs Koogi, IM Cyber, Ghonzales, 2K, Sweg, Akira, a Nitrous.

To ještě není všechno!
A konečně, o patro výš na „vytuněné“ DeLorain stagi doslova celou noc pojedou všechny polohy tech-houseu v režii jezdců z partičky Pure rhythm – zahrají pánové Rescue, Canobee, Box, Soda a Wenzig.
Netřeba připomínat, že i letos bude silvestr dokonalý i po vizuální stránce, kromě fantasticky vyzdobeného klubu bude na pořadu konce roku také Vjská show od profíků z Phase, o světla a laser se pak postarají osvědčení Wild music. Určitě se nemusíte bát, že by rychlost klesla pod 88 mil v hodině. Start bude hladký a poletíme celou noc.



Marthy McFly main stage
Tráva, Orbith, Chris Sadler, Rai, Dan Cooley, Lucas, Bo.Dan

Dr. Emmet Brown stage
Koogi, IM Cyber, Ghonzales, 2K, Sweg, Akira, Nitrous

De Lorain stage
Rescue, Canobee, Box, Soda, Wenzig


Lístky v předprodeji od 15.11. do 30.11. 490,- Kč /do 15.12. 690,- Kč/ do 26.12. 790,-Kč/ do 31.12 a na místě 990,- Kč. Předprodej v sítích Ticket Pro a Ticket Stream nebo na adrese tickets@roxy.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika