FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Blíží se druhý ročník festivalu Shooting Range

Blíží se druhý ročník festivalu Shooting Range
07. 07. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (2)
(Promotion) Na vrchlabském fotbalovém stadionu se opět chystá letní noc plná elektronické hudby. Sestava 13 djs a dvou liveactů na dvou pódiích a chill out zóně, atraktivní prostředí a nízké vstupné jsou hlavní lákadla druhého ročníku open air festivalu elektronické hudby Shooting Range. Ten se uskuteční 17. července ve Vrchlabí.
Hlavní scéna bude patřit pravidelným rytmů a návštěvníky zde rozdovádí Béla En, projekt Trancegate a Clara Bailar, kteří vystoupí jak každý zvlášť, tak ve společném projektu The Clang. Dále DJka B.UNQ! a samozřejmě pořadatelé festivalu Reiki a Mr.Z.X.

Zlámané rytmy zastoupí na druhé stage Rido, Brooklyn, Okan, Petronn, Tactical a Neuronic. V chilloutovém koutku u udírny se o muziku postarají ve stylu příjemné house a tech house music Shaffa 54, Moon a Sambo.

Jedním ze zvučných jmen „drumového“ stanu letošního ročníku bude Dj Rido aka Pavel Ridosko, který je nejen výborným DJjem, ale rovněž sklízí uznání jako producent. Roku 2000 vydal na českém labelu JS Crew první svůj vinyl a hned nato v roce 2001 mu vyšla druhá, dodnes hraná deska (Ragga Man, Wanna Be). Vedle produkce se hojně věnuje DJingu, jeho sety jsou nadupané energií až po okraj!
www.myspace.com/ridojunglist

Společně s ním vás přijede Brooklyn aka Juanita Juarez, který na sebe upozornil už v roce 2003 albem Spa Boy, vydaném na labelu Quazi Delict. Právě toto album bylo nominované i na Cenu Akademie populární hudby (Anděl). Následovaly oficiální remixy pro kapely Esctasy of St. Theresa, Skyline, slovenské Veneer, The Slots (český remix roku podle časopisu Filter), Tata Bojs, Khoibu a další. Stal se objevem roku 2002 v domácí anketě Dance Music Awards. Jeho hudba se objevila v divadelních představeních, reklamách, na mnoha kompilacích i ve filmu. Jeho zkušenosti v oblasti zvuku, produkce a masteringu v poslední době vyhledává mnohý producent i kapela.
www.myspace.com/brooklynsound

Známá jména doplní neméně kvalitní regionální DJs jako Okan, kterého můžete znát z parties jako Take Control, Aquaphonic a jako pořadatele d’n‘b akcí ve východních Čechách „ Plastic Beats “. Ze stejného vrchlabského bookingu pak zazní „zlámaniny“ od Petronna, z Liberce přijede DJ Tactical a vystoupí i DJ Neuronic.

Pro „rovnobíťáky“ je jistě dostatečně známé jméno Béla En, který je rezidentem pražského klubu Chapeau Rouge, dlouholetým moderátorem Radia 1 a magazínu o elektronické hudbě Frisbee na TV Óčko. Jeho trvalý přínos taneční scéně, který dokládá i dvouleté vedení časopisu XMAG nebo pravidelné moderování přenosů z Love Parade, několik let podtrhovala i možnost uvádět slavnostní vyhlášení cen Dance Music Awards.
www.belaen.net

Trancegate alias Aleš Povr skládá a hraje tech-house a progressive s prvky electra. Založil agenturu Mountaingate, která pořádá akce v severovýchodních Čechách. Kvalitu jeho produkce potvrzuje i doba jeho působení na taneční scéně; vystupoval např. na festivalech Summer of Love 2001, Hangars 2002, Open Air Field 2002 a Unity 2003, Mácháč 2009. Jeho skladby vyšly na kompilaci Trance Extasy, na CD k časopisu Bassline či party Unity 2003 a skladba Tma byla zařazena na slovenské CD kompilaci Adidas Pure a dočkala se i videoklipu. V současnosti vystupuje a produkuje společně s Clarou Bailar pod názvem The Clang.
www.myspace.com/trancegatelive

Právě Clara Bailar bude i dalším hostem, který se na festivalu objeví. Díky originálnímu výběru skladeb Clara vystupuje nejen v České republice, ale své umění často prezentuje také za hranicemi v řadě prestižních evropských klubů. Od roku 2005 se věnuje vlastní hudební produkci, do které zařadila například i filmovou hudbu k francouzskému alternativnímu snímku. V současnosti Clara přešla na tzv. digitální djing, který umožňuje kombinovat skladby ostatních producentů s vlastní produkcí.
www.myspace.com/clarabailar

mapa

Stage bude doplněna mixy interpretů, kteří se vám chystají pěkně „zatopit pod kotlem“ . Z Prahy to bude DJka B.UNQ!, která je známá především svými energetickými techno sety. Od rezidentů a pořadatelů Shooting Range Reikiho a Mr.Z.X. se můžete těšit jak na líbivé melodické kousky na začátku, tak na pořádnou „technonálož“ na konci.

Nabrat síly můžete například u klobásy z udírny, kde můžete kromě chuťových pohárků poškádlit i ušní bubínky, a to díky příjemným „housíkům“ a vrchlabského DJe Shaffy 54 a trutnovských DJs Moona a Samba.

U areálu je k dispozici velké bezplatné parkoviště a pro případnou nepřízeň počasí budou připravené stany. Přece si to nenecháme zkazit trochou vody.

www.shootingrange.estranky.cz



Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
SHOOTING RANGE OPEN AIR

SHOOTING RANGE OPEN AIR

Sobota 17. 7. 2010
do 22 hod 99 Kč, poté 129,-
Vystupují:
Béla En, Trancegate, Clara Bailar, The Clang, B.UNQ!, Reiki, Mr.Z.X. , Rido, Brooklyn, Okan, Petronn, Tactical, Neuronic
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
MIx | 09. 07. 2010 | 05:56:58
Super

Minule to byla trosku improvizace, ale nakonec super mejdan. Ted to myslim bude jeste lepsi. Prima lineup za fajn vlezny. Tesim se.
Koudis | 08. 07. 2010 | 08:13:27
Minule jsem byl a bylo to super!

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |