Eddie Sender vydal úspěšný letní release

Eddie Sender vydal úspěšný letní release

07. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Uznávaný původem slovenský dj a producent Eddie Sender nelení ani v horkých dnech a rozšířil své producentské konto o další dva hudební kousky. Podle dosavadních pozitivních reakcí zahraničních djs mají tyto skladby ambice stát se žhavými letními hity nejen v přehrávačích Eddieho fanoušků, ale také v djských setech. Zatím se líbí světovým Djs jako Marco V, Kyau & Albert, Eddie Halliwell a dalším.
Nové tracky s názvem „ Go For“ a „Baltimore“ vydal Eddie v polovině června na labelu Nu Breed. Vydavatelství je odnoží prestižního nizozemského High Contrast Recordings. Právě Nu Breed vyhledává mladé talentované umělce, které mají dobře nakročeno stát se významnými producenty na světové taneční scéně. Potvrzuje to fakt, že i z československé elektronické scény mohou vzejít interpreti uznávaní v zahraničí. O úspěchu nových tracků Sendera svědčí velmi kladné přijetí od takových velikánů jako je Sander Van Doorn, Lange, Judge Jules, Gareth Emery, Marco V, Jochen Miller, Eddie Halliwell, Rank 1, Kyau & Albert, Ronski Speed, Michael Paterson, Dash Berlin, Ali Wilson, Bart Claessen, Artento Divini, JOOP a dalších.

eddie

„Mám velkou radost z tak pozitivních ohlasů od lidí, kteří na poli elektronické hudby jsou legendami. Jejich názor je pro mě velmi cenný a motivuje mě pokračovat touto cestou dále,“ říká autor, Eduard Palkovský alias Eddie Sender.

Novinky již zazněly v éteru zahraničních radiových pořadů o taneční hudbě. Skladbu „Baltimore“ si do jednoho z dílů svého pořadu „A State Of Trance“ zařadil Armin van Buuren a track „Go For“ již slyšeli posluchači pořadu „Global DJ Broadcast“ Dje a producenta Markuse Schulze. Dokonce obě zazněly v radioshow „Next Level“ uváděnou nizozemskou dvojicí Ernesto vs. Bastian.

Do širšího povědomí se zapsal v roce 2006, kdy zazářil svým remixem skladby „Pilgrim“, kterou zařadil na svou kompilaci „A State Of Trance“ Armin van Buuren. To odstartovalo Eddieho producentskou kariéru, postupně jeho tvorbu podporovalo více a více hvězd světové trance scény jako Ferry Corsten, Armin van Buuren, Tiësto a další. Jeho skladby v současnosti vydávají prestižní hudební labely jako je Armada Music, Black Hole Recordings, High Contrast Recordings nebo Bonzai Banshee Worx. Jeho producentské konto čítá více než 50 skladeb a remixů, mezi nejúspěšnější tracky patří např. „Aum Gasana“, „Wake Up“, „One Day In Moscow“ a „Call For Justice“. Velmi úspěšnými remixy byly „Punjabi Child“ pro producenta Airwavea nebo „Rockless“ pro Roberta Gitelmana. Ve svých djských vystoupeních Eddie prezentuje energický electrotech progressive.

Poslechnout si ho můžete jednou do měsíce v radio show Transender, která běží už více než 2 roky na 8 stanicích po celém světě, včetně FM rádia Kiss Publikum v České Republice.

Více informací: www.eddiesender.com


Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika