Předprodeje na Love Planet

Předprodeje na Love Planet

01. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už teď je možné zakoupit za zvýhodněnou cenu vstupenku na Love Planet festival, který se bude konat v srpnu 2006. Pořadatelé však doposud nezveřejnili jediného učínkujícího na druhém ročníku. Jedná se o nový marketingový tah, že festival je zárukou kvality sám o sobě?
Promotion: „První ročník festivalu navštívilo k naší spokojenosti na 18 000 lidí. Velký zájem nás potěšil, proto chceme naopak potěšit návštěvníky a nabízíme jim jako dárek na přelomu roku výhodné vstupné,“ uvedl Serge Grimaux z Clear Channel/Interkoncerts. „V současné době již jednáme o hlavních interpretech festivalu, nerad bych však v tuto chvíli uváděl konkrétní jména. Zatím jen můžeme slíbit, že Love Planet 2006 je koncipován jako pokračování nejúspěšnějšího festivalu roku v České republice s nabídkou hvězdných zahraničních interpretů a dalších předních nebo

Po ohromném úspěchu prvního ročníku multižánrového festivalu Love Planet začali organizátoři festivalu pracovat na dalším ročníku, který se odehraje 11. a 12. srpna na letištní ploše aeroklubu Tábor v jižních Čechách. Pořádající agentury Clear Channel/Interkoncerts a D Smack U Promotion se rozhodly návštěvníky festivalu obdarovat vánočním a novoročním dárkem v podobě podstatně sníženého vstupného. Jedná se o 50% slevu z ceny lístku, která bude platná v době konání festivalu.
Ve čtvrtek 1. prosince 2005 začne předprodej zvýhodněných lístků, který bude ukončen 31. ledna 2006. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketpro za 490,- Kč včetně servisních poplatků. Při nákupu čtyř lístků získáte na požádání jako bonus zdarma lístek na jedno parkovací místo v hodnotě 250,- Kč. Cena lístku na místě v den konání akce bude 990,- Kč.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika