Rozšiřujeme Team - Hledáme novou Crew

Rozšiřujeme Team - Hledáme novou Crew

04. 12. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Opět je na čase rozšířit team o redaktory a fotografy a tak vám tímto chceme nabídnout stát se plnohodnotným členem podílejícím se na obsahu hudebního serveru Poslouchej.net. Pokud si myslíte, že by jste mohli být přínosem využijte prosím této nabídky, která vás může posunout do jiných sfér kulturního světa.
Opět je na čase rozšířit team o redaktory a fotografy a tak vám tímto chceme nabídnout stát se plnohodnotným členem podílejícím se na obsahu hudebního serveru Poslouchej.net. Hledáme redaktory z celé ČR, převážně z větších měst. Pokud si myslíte, že by jste mohli být přínosem využijte prosím této nabídky, která vás může posunout do jiných sfér kulturního světa.

Co požadujeme?
V zásadě pouze být schopen dodat obsah ve formě článku, reportáže, fotorepoty, recenze, rozhovory apod., které tématicky zapadají do obsahu naši redakce. Neklademe žádné limity na frekvenci přidávání článků. Frekvence a kvalita jsou však ohodnoceny a nejpilnější získávají zajímavé výhody a další odměny.

Co nabízíme?
Stanete se členem rychle se rozvíjejícího zpravodajského serveru. Server již dlouhou dobu funguje takže to nejtěžší už má za sebou a můžeme Vám nabídnout kvalitní zázemí - zajistíme Vám všechno potřebné ke kvalitnímu provedení práce. Zajištění novinářských nebo VIP akreditací, popřípadě fotopasy včetně back stage. Kariérový růst v teamu a podíl na zisku pro nejlepší z Vás.Možnost podílet se na dalším vývoji serveru, aneb každý nápad je vítán.

Pokud tedy máte zájem spolupracovat s naším serverem napište krátký souhrn informací o sobě na ozzby@poslouchej.net , nezapomeňte uvést Vaší představu o formě spolupráce a třeba i to na jaké kulturní akce rádi chodíte a hlavně připojit soubor s ukázkou Vaší práce – článek nebo fotografie na libovolné téma.

Těšíme se na příjemnou spolupráci :o)
Team Poslouchej.net

2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ozzby
13. 05. 2006 | 14:52:04
+0 | -0
to aleš Tokarčík: piš na redakce@poslouchej.net

23. 03. 2006 | 12:40:32
+0 | -1
Je mi Dvacet,rapu se věnuju okolo 7mi let,z toho dva produkuju svý beaty-s kámošem rozebíráme spousty faktů-kritizujem ocenujem koncerty ,mcs,chcem dostat možnost dostat se na nějakou b.I.g akci do vip sekce a seznámit se s guest,pokecat o věcech které by mohly strhnout vlnu názorů na scéně,anglicky se domluvím v poho ,Thanxx4 now.Peace
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika