Alex Axx Koss v Duplexu i na Flédě

Alex Axx Koss v Duplexu i na Flédě

05. 12. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Není to tak dávno, kdy Alex Axx Koss vystoupil na Citadele a kde jeho set oslavil obrovkský uspěch. Pokud jej neznáte, zavítejte k nám do mp3 downloadu a stáhněte si jeho promo set. Pokud jste milovníky progressive, tak vřele doporučujeme 8.12. klub Duplex Praha, nebo 9.12. Fléda Brno.
K elektronické hudbě se dostal od komerčnějších stylů taneční muziky, kterou hrával v menších klubech a diskotékách a pomalu začíná objevovat krásy progressivu, elektra, techna. Axx, jak je jeho běžné zkrácené jméno, si budoval své jméno a styl techniky mezi svými dlouholetými přáteli DJ Preach a Marco G. Je zakladatelem nejpopulárnějších parties jaké Quebec City zná, French touch Mondays v Frankies, kde byl residentem po 2 roky a získával velké zkušenosti po boku zajímavých hostů. Po dvouleté residenci se začal soustředit více na produkci a hraní za hranicemi.V roce 1994 nastal zlom v jeho kariéře, kdy se díky residentuře ve známém kanadském klubu After Hours a spoustě hraní na známých kanadských parties jeho jméno začíná více dostávat do povědomí partypeople. Inspirován producenty, jako Preach, Sasha, MarcoG, John Digweed, Deep Dish se odklání od komerčních stylů a naplno se věnuje progressivu.

Pravidelně ho můžeme slyšet v Dagobert, Frankies, Chyz 94.3fm, Proton Radio, jedno z nejlepších progressive house web - radii, a mnoho dalších. Cítí se být pyroman tanečního parketu, který používá své desky k zažehnutí ohně v srdcích. Jak sám zmiňuje: "V podstatě je možné hrát jakýkoliv druh hudby progresivně. Záleží pouze na tom, jak jsou desky smíchány dohromady."

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika