Podívejte se na After movie Paul van Dyk

Podívejte se na After movie Paul van Dyk

24. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Proč oficiální video z Citadely s PvD vyšlo až nyní pořadatelé komentují následovně: “Video je názornou ukázkou, jak to bude vypadat na Apokalypse The Bells.”
Základní organizační kámen - hlavní pódium bude umístěno na šíři pavilonu P, tak, že ozvučení L’acoustics bude hrát do nejširší stěny haly, která bude speciálně potažena “akustickým” materiálem. Extra dozvučené budou veškeré kouty pavilonu P, celý soundsystém pak bude kontrolovat samotný management headlinera Apokalypsy - síla a čistota zvuku je tedy naprostou prioritou.

Samotný taneční parket bude lemován a “ukončen” vysokými tribunami, které budou zvlášť dozvučeny tak, aby v každém koutě sezení či stání byl zvuk brilantní. Taneční aréna tak pojme přes 8000 návštěvníků, část pro sezení až 2500 míst. Celkové pojetí přebíráme z naší úspěšné a kladně hodnocené party s Paulem van Dykem.

Velkou změnou oproti této party pak bude pojetí vizuálu a show hlavního pódia. Očekávejte nestandardní řešení LED obrazovek, projekční sítě taktéž technologie LED, dekorace s tématikou „The Bells“, taneční dějovou show s tématickými kostýmy a hlavně speciálně na míru vytvořené animační scény pro každého vystupujícího, a to unikátní scénografií ze světa muzikálu a filmu.

Ne nadarmo říkáme, že každý vystupující zazvoní na Boží zvon…

After movie Paul van Dyk:


www.apokalypsa.eu

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA THE BELLS

Pátek 19. 11. 2010
Vstup: 399,- do 30.6., od 1.7. 499,- / VIP 999,-
Vystupují:
Jeff Mills, Steve Rachmad, Cristian Varela, Viper XXL, The Advent live & Industrialyzer live, DJ Murphy, Spiriakos & Steen, Pascal Kleiman, VJ Kyle Lyons, Fernanda Martins, Misa Salacova
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika