Rádio Show Minimatica v letním duchu

Rádio Show Minimatica v letním duchu

31. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nepříznivé dopady podzimního počasí se pokusí odbourat vzpomínkami na nedávné letní dny rádio show Minimatica. Desítka skladeb, které do sebe zapadají jako ucelená skládačka, plnohodnotně zpříjemní středeční večer na vlnách rádia Digitally Imported.
V úvodní startovačce si dáme velmi emotivně založené skladby, které odstartují podzimní část vysílání Minimaticy. První bude skvělá novinka od neznámých producentů, kteří si říkají N'dinga Gaba & Sahffi. Příjemný ženský hlas a ne méně zajímavé hudební provedení skladby Summer Breeze v remixu od Raw Artistic Soul vám navodí pocity, které neodbytně patří mezi nejlepší roční období - léto. Vyšlo na Foliage rec. Druhou bude novinka z dílny nemělo známého berlínského producenta, kterého znáte pod jménem Oliver Koletzki. Tento šikovný skladatel spojil síly se zpěvačkou Fran a na světě je milá skladba Arrow And Bow. My si dnes dáme její remix od dalšího výborného Němce, který poměrně často okupuje svými skladbami danou relaci a jeho jméno je Marek Hemmann. Vyšlo na vydavatelství Stil Vor Talent.

Před několika dny německý producent Gene poskytl na labelu Only rec. svou příjemně rozvíjející novinku Hurt, která ukazuje sílu současných perkúsiových skladeb zaměřených ve stylech deep a tech-house.

Tvůrci následující skladby Cubular DJ's ani vám ani mně nebudou nic nemluvit, ale přesto jejich skladba That Bell Track mě upoutala hned na první slyšení. Ne nadarmo, protože se jedná o velmi efektivní a nanejvýš originální skladbu, se kterou se jen tak běžně nesetkáte kdekoli. Snad z toho bude další hit. Doporučuji si ji poslechnout. Vyšla na značce lowered rec.

V neúplném závěru si dáme následující tip, který jsem také objevil jen náhodou. Půjde totiž o společný track 2 producentů Peter Horrevorts & DOSem, jejichž zvukově namakaná skladba Truetone vás určitě hudebně rozehřeje v tomto chladném počasí. Vyšlo na Gem rec.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého týdne ke stažení ZDE

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika