GET F*CKED! v Kostele odstartují Hiffi & Mc Jacob

GET F*CKED! v Kostele odstartují Hiffi & Mc Jacob

02. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Máte chuť pořádně zhřešit? Pokud ano, tak už jste pomyslně na půl cesty do klubu Kostel, kde v sobotu 25.9.2010 proběhne premiéra noci GET F*CKED!, nový klubový koncept dje Ketana, který pokřtí společně s Hiffi & Mc Jacob z kapely Skyline.
Ladit do správné nálady s chutí na jakýkoli objekt v blízkém okolí vás budou Dj Ketan a perkusista Rishin, který dokáže se svými pady vykouzlit nepřeberné množství efektů. Nezapomene určitě ani na staré dobré perkuse. Čekejte energické tribal-latino rytmy. Dále to budou dva členové kapely Skyline - HIFFI aka Hoffy a jeho kolega Mc Jacob. Tito dva pánové vám naordinují řádnou dávku rázného electra, proloženým známými hity, které vás donutí i zpívat. Jako support zavítá na GET F*CKED matador taneční scény dj Dannloop, který nám ukáže jak má vypadat pravý nefalšovaný funky house set.

hiffi

Celou noc se o vás bude starat profesionální team barmanů a barmanek ve velmi krásných a neobvyklých prostorách klubu KOSTEL v útrobách odsvěceného kostela sv. Micheaela, který byl upraven do unikátního vícepatrového hudebního klubu s hlavním sálem pro téměř tisícovku návštěvníků.

Aby těch neřestí nebylo málo, všichni návštěvníci se stanou svědky premiéry legalizace cocainu. K dostání bude na barech a od sličných hostesek, které jen tak nepřehlédnete. GET F*CKED je první nocí, kde budete moci ochutnat tento nový energy drink!

www.klubkostel.cz

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GET-F*CKED

Sobota 25. 9. 2010
Vystupují:
Ketan feat. Rishin (live percussion), Hiffi & Jacob (Skyline), Dannloop
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika