Rozhovor s Comou k jubileu párty Sonne Edition

Rozhovor s Comou k jubileu párty Sonne Edition

06. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Prvním vyzpovídaným borcem je dj Coma z agentury Strobe.cz, se kterou je jíž dlouhá léta spojen. Tohoto pána jste mohli slyšet na mnoha českých parties, festivalech jako je Trnkobraní, Hradhouse ale také v zahraničí. Nyní se představí na narozeninovém mejdanu této agency. Podívejte se na interview.
Ahoj Tome, právě skončilo léto, jak sis jej užil?
Ahoj Skeine, tak léto jsem si užil náramně, byly nějaké festivaly, chtěl jsem jich však navštívit víc, ale počasí v tom zase udělalo hokej. Nakonec to jistil Hradhouse, který byl rovněž poznamenán nepřízní počasí. Hodně veselo mám stále a to hlavně doma, to víš když ti doma roste malý hyperMaxík, tak je to docela nářez.

Vystoupil jsi prvně na hradě, jak se ti líbilo?
Na Hradu to bylo super, moc musím vyzdvihnout práci kluků ze Strobe, kteří připravili perfektní stage, zvuk a všecko bylo prostě super, taky nám to společně dalo velkou námahu, ale stálo to za to. Návštěvnost jsme měli super a výkony DJs rovněž výborné, já si pochvaluji.

Mnozí neví, že jsi nějakou dobu ženatý a máš potomka. Jak si užíváš tuhle část svého života?
Jak jsem již psal, tak Maxík v létě oslavil 2 roky a je to hyper klučina, který musí všechno vyzkoušet a nejvíc se mu líbí to co vzbuzuje v rodičích největší zájem - tedy to co "nesmí". Takže pořád ho sundáváme ze sedaček, kde vyleze až na opěradlo a volá na nás jakože může spadnout, neustále lupká s termostatem na zdi, otevírá a zavírá dvířka od DVD, vypíná mi počítač když na něm pracuji, tahá záclony (garnýž již několikrát spadla), a další věci.. :-D zatím to zvládáme však se podívejte na fotky je to krásný chlapec :).

Díky svým povinnostem k rodině jsi nějakou dobu nehrál, teď už se pomalu vracíš k DJingu?

Jasně :) DJing jsem nikdy úplně neopustil, pravidelně pořádám noční sessions kdy přijedou známí DJs a hrajeme, často trénuji a poslouchám nové desky. Snažím se sledovat scénu a mít přehled o trendu. Trošku mě mrzí, že akce již nejsou takové jaké bývaly dřív, asi je to tím, že stárnu a dorůstá nová generace partypeople, v setech druhých často postrádám energii, i když je to headliner velké akce, tak tomu chybí šťáva, takové chození do fabriky - monotónní bušení s málem rozmanitosti. To se mi moc nelíbí. Snažím se ve svých setech dát posluchači něco víc než "šichtu" :).

Strobe.cz, se kterou jsi dlouhá léta spojen oslaví kulaté narozeniny, jak se těšíš na oslavu?
Strobe to je má rodina, i když jsem ze Zlína a centrum je v UH, cítím se uvnitř dění a oslava to jistě bude monstrózní. Přijedou staří známí Laura, Rodent, Element, Kveta.K a další to jsou jména, na která se nezapomíná a každý by povinně měl navštívit tuto akci, protože to bude průřez celé éry. Chystám si speciální výroční set, ve kterém zazní ty největší pecky z mé sbírky :)

Jak bys hodnotil tuhle agenturu za ty léta?

Je to banda nadšenců, bez který by tato skupina byla pouze jménem, hlavně myslím samozřejmě hybatele celého vnitřního dění, hlavně Lucasche a tebe Skeine. Je dobře že vše šlape tak jak má, máme samozřejmě ještě mnohé rezervy, to proto abychom je mohli stále překonávat :-D.

Co bys popřál do dalších let této agentuře?

Popřál bych spoustu nadšených lidí pro hudbu a týmového ducha. Dále spousty partypeople, hodně dobrých djs a kvalitní akce!

Společně se Strobe slaví své jubileum také mejdan Sonne Edition, jak se ti líbí tenhle projekt?

Projekt Sonne je již několik let stěžejní párty Strobe, a její popularita je veliká. Rozhodně je dobře, že si drží svou kvalitu v minulosti zde vystoupili hvězdy evropského významu což svědčí o svém. Snad to tak půjde dál :).

Pozvi přátele na mejdan.

Všichni vyznavači kvalitního techna v podání strobáků dorazte na Sonne Edition výroční akci Strobe, uslyšíte celou sestavu doplněnou o staré známé, které už jen tak neuslyšíte :). Těšte se!

Rozhovor připravil Skein


Dodal: Lukáš Dostálek aka Skein
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SONNE EDITION 10

Pátek 22. 10. 2010
Vstup: do 22h 100,- poté 150,-
Vystupují:
Rydel (NL), Eco (PL), Jerry & Orbith aka Gehringer, Dave Legato, Martini, Mildee Second stage: Laura Level + Rodent, Element, Květa.K, Da Vinci, Bear, Coma vs. Lucasch, Heaton, Jordy, Karloss, Kita vs. Daemon, Luis, Matimur, Naabish, Nox Van Borg
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika