Sound Pellegrino Thermal Team na Vibratoru

Sound Pellegrino Thermal Team na Vibratoru

07. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tvyksův večer Vibrator se v sobotu 11.9. vrací se svým třetím pokračováním do nové Roxy. Na úvod nové klubové sezóny dorazí matadoři taneční scény, francoužští Sound Pellegrino Thermal Team, členové legendárních TTC. Teki Latex a Orgasmic mají za sebou dlouhou hudební kariéru, nabízíme jejich krátké představení.
Teki Latex a Orgasmic jsou nerozlučnými parťáky už hezkou řádku let. Jejich spolupráce sahá už do dob rané hip hopové formace TTC. Teki Latex v roce 2003 spoluzaložil dnes již věhlasný label Institubes. Vloni na jaře si s Orgasmicem nadělili jako malého bratříčka jeho sublabel Sound Pellegrino.

Hlavním mottem labelu je house music, a během krátké doby stačili vydat přes deset zářivých a blískavých singlů, ať už od svěžích i zaběhlých jmen: Para One, Nouveau Yorican, Solo, L-Vis 1990, Gucci Vump, Momma's Boy, Renaissance Man, Harvard Bass, Douster, Bart B More nebo Zombie Disco Squad. Samozřejmě nechybí ani samotný Teki Latex a jeho letošní hit "Dinosaurs With Guns".



Že Teki Latex a Orgasmic milují kontakt s publikem stvrzují aktuální formací Sound Pellegrino Thermal Team, se kterou se rozhodli šířit slávu labelu po celém světě. Aktuálně mají za sebou turné po Austrálii, v těchto parných dnech atakují USA a během několika týdnů je očekává Asie. Je milé přivítat v naší stověžaté matičce Praze aktuální zvuk z města nad Seinou. Vibrator v nově opravené Roxy slibuje být v září silným zážitkem.

www.roxy.cz

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VIBRATOR

Sobota 11. 9. 2010
Vstup: 200/250, Kč
Vystupují:
Sound Pellegrino Thermal Team, Tvyks, Dmi.try, Mutuju VJ: Quark / astraL d:VISION
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika