Letní hity podle Tima Xaviera

Letní hity podle Tima Xaviera

09. 09. 2010  |  Autor: Martinez  |  Komentáře (0)
Umek a Fedde le Grand. To jsou dva světoznámí djs, kteří nám prozradili svoje letní hity, kterými noc co noc dostávali do varu publikum po celém světě. Dnes pro vás máme 10 nejlepších letních tracků podle Američana žijícího v Berlíně - Tima Xaviera.
Tim Xavier není v ČR příliš známé jméno. Ve světě elektronické, převážně techno a deep minimal, hudby je považován za jednoho z nejlepších v oblasti masteringu. Když tedy zrovna nehraje na některém z eventů po celém světě, pracuje ve své vlastní společnosti Mandmade Mastering na digitálním nebo vinylovém masteringu pro společnosti jako Minus, Wagon Repair nebo Spectral.

A stejně tak jako v předchozích dílech s Fedde le Grandem a UMEKem je každý track doplněn o osobitý komentář samotného umělce.

Sierra Sam, Marcus Vector - Gangsta Pimp Style (Original Mix)
Název tracku odpovídá tomu, jaký je Sierra Sam ve studiu. Jsem okouzlen tím, v jakém profesionálním duchu Sam dělá své tracky. Ne náhodou jsem tento track také použil na konci svých posledních dvou podcastů.

David K, Varoslav - In Our Own City (Original Mix)
Nemohu popřít, že poslední dobou vyšly skutečné skvosty na labelu Guye Gerbera Supplement Facts Records. Zajímalo by mně, čím jsou tito chlapci pokropeni po ránu, když jdou do studia. Tento track je opravdu skvělá práce.

xavier

Kaiserdisco – Jaana (Original Mix)

Já osobně tento track nazývám „Oh Shit“ track. To znamená, že pokud ho zahrajete, je dobré mít připraven ještě další, podobný. Jedná se o skutečně špičkovou práci.

Hans Bouffmyhre, Julien Piacentino - Dont Tell My Wife (Julien Piacentino Remix)
Pánové, kteří provozují Sleaze Records pracovali opravdu tvrdě za poslední rok. Vydávají opravdu kvalitní hudbu desku za deskou. Tento track se může zdát jednoduchý a všední, avšak totálně „kills the floor“ pokaždé, když ho hraji.

Tim Xavier - Urban Survival (Original Mix)

Alespoň jednou musím také zmínit svou produkci. V tracku jsem použil Thajský vokál vždy skvěle rozproudí publikum. „Love it“

Uto Karem - Butterfly Effect (Original Mix)

Pokaždé, když hraji nějaký track od tohoto producenta, tak je to jako kdybych odpálil malou nukleární bombu. „Viva Italia!“

Tony Rohr, John Selway - The Last Time (Original Mix)
Tento track je opravdu super, ale jeho síla je v celém LP. Když zahraji track „Dave's Ghost" a hned po tom "The Last Time“ je to ta nejlepší kombinace.

Mark Henning – Cracker (Original Mix)
Co můžu říci? Tento track je nadčasový a stejně tak muž, který ho napsal.

Matthew Herbert – Leipzig (Original Mix)

Tento track si pouštím 3 krát až 4 krát každé ráno, kdy vstanu. Hned mě to skvěle nastartuje do nového dne. Doporučuji na youtube se podívat na video, jedná se o opravdu skvělou práci.

Na závěr jen dodejme, že kompletní výčet tracků od Tima Xaviera lze opět stáhnout na Beatportu na TÉTO adrese, kde samozřejmě lze stáhnout i každý jednotlivý track zvlášť.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika