Ja Rule míří do České republiky

Ja Rule míří do České republiky

14. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chtěli jste ho? Máte ho mít! Sami jste rozhodli o tom, kdo vystoupí 23.10.2010, kdy se jeden malý bod na mapě rozzáří hvězdnými jmény, do města Tábor, jako jediného v České republice, klubu Milenium, přijede americká superstar Ja Rule, It´s Murder Inc na akci s tradicí se jménem GreenShop The Hip Hop no.12.
Jako další zde vystoupí a odstartuje své Black Prince tour s 30 zastávkami po CZ a SK, Rytmus, který u toho stihne i premiéru nového klipu za podpory Tiny s Egem a Anysem. Jak v Táboře, tak i na turné uvidíme dalšího interpreta, a to Davida Steela s podporu RnB hlasu Toma Malára, který zde pokřtí své album „Scorpion“ a uvede svůj nový klip „Murcielago rap“. On však nebude jediný, kdo pokřtí album, El Nino, se svým albem „Associal“ a další premiérou nového klipu, nebude chybět. Na koncertě dále vystoupí Kali, velmi nadějný slovenský interpret, který stejně jako všichni vystupující klade důraz na pravdivý smysl textů! Jako lahodnou část večera si budete moci vychutnat Rudu z Ostravy i s Martinou Pártlovou!



Odpoledne na Vás bude čekat program přímo před klubem od 10:00 se snowboardovou rampou jako Snowboard Ski & JIBB Jam Tábor s Montana Graffiti jamem pro 20 writterů, DOTZ Tuning koutkem s vychytanýma kárama a doplňkama, stánky s občerstvení, pitím, Djem a další kopou kravin zdarma, kde se může opravdu zúčastnit úplně každý a odnést si domu hodnotné ceny!

Večer se na GreenShop Hip Hop Stagei vystřídají výše zmíněný, ale to není vše! Tombola za 50.000kč tentokrát s výherními tikety přímo u stánku a hlavní výhrou na podiu, speciální projekce s premiérovými klipy, pouliční dárečky a panáky pro první příchozí zdarma, soutěže o zbraně gangů s Dirty Dog, a také beatbox od vraha Bellita. Druhý podium bude věnováno s hypem od Smacka & Igora pro Havana and RocaWear Bullet Time Grime & Dubstep Stage. V podání rapera Ja Rule zazní hity jako "The Reign","Mesmerize", "Always On Time", "Caught Up", "Body", "Clap Back", "New York", "Caught Up", "Livin´ it Up" a spousty dalších. David Steel, El Nino s novými peckami, Kali a Tina prvně v jižních Čechách, Rytmus v plné show, tak na tohle vše se můžete těšit v Táboře 23. 10. 2010 a v limitovaném předprodeji už za pouhých 299Kč v síti Tickestream.cz!!

Více informací se budete pravidelně dovídat na www.MafiaRecords.cz, labelu, který pro Vás tuhle párty uvařil, ulice čeká!

Dodal: Tomáš Snášel, MafiaRecords.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JA RULE

Sobota 23. 10. 2010
Vstup: 300/599
Vystupují:
Ja Rule, Rytmus, Kontrafakt and Tina, David Steel, Tom Malar and Headdy, Elnino feat. Disgrafix, Ruda z Ostravy feat. Martina Pártlová
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika