Discotep dnes v Radosti FX

Discotep dnes v Radosti FX

15. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A je tu další pátek v Radosti FX pod vedením kapitána Nea. Tentokrát se kromě jeho fantastického vystoupení těšte také na koncert kapely Discotep a dj set dje Vectifa.
Discotep - tahle kapela patří dnes k tomu nejlepšímu, co česká taneční scéna nabízí. Seskupení, které je složené s muzikantů, kteří se zcela zásadně na jejím chodu po mnoho let podílí vám nabídne skvělou koncertní show a hlavně styl. Kuba Soulcheck, člen legendárních Liquid Harmony, kteří v roce 1997 za své album „Living in Liquid“ obdrželi českou Grammy.

Prošel i mnoha dalšími zásadními seskupeními jako Space Funkie, Jazz Band nebo třeba S.S.D. Mimo to také skvělý dj a bavič, tak jak ukázal jako resident dnes již legendární party Funkomat. Hlavou kapely je Ondra Janowich, jehož hudba zní dnes z mnoha televizních i rádiových reklam. To vše doplněné o dvě skvělé vokalistky Mishu a Sonyu Surprise a podtržené skvělou koncertní show, ve které se mísí house, electro a retro disco sound. Máme tu léto a chceme se bavit. Discotep je kapela, která vás určitě a z vesela do vašich prázdninových dobrodružství skvěle naladí. Uslyšíte netradiční cover verze Michaela Jacksona, Coldplay, ale i electro verzi skladby kapely Chinaski nebo bláznivý remix Discopříběhu Michala Davida. To vše doplní djské sety, které se přesně popasují s atmosférou tohoto večera. Disco, disco, Discotep!

Neo v minulém roce vydal výborné nové album Victory, na kterém spolupracoval se jmény jako Mike Ward, který produkuje skladby pro Danni Minogue, Take That nebo Roisin Murphy. Dále s vokalistkou Nicole Jenkinson, která má za sebou spolupráci se jmény, jako jsou Elton John, Paul Young, Kylie Minogue, Alexander O´Neil nebo Tarou McDonald a další. Na albu uslyšíte i vokály vycházející britské hvězdičky Sally Jaxx, Sorayi Vivien z Ministry of Sound nebo americké zpěvačky J. Marie Cooper.

Z českých jmen se na albu objevil hlas Martiny Balogové a také Dary Rolins. Největším klenotem celého alba je pak skladba, ve které hostuje opravdová královna house music – Jocelyn Brown. Jeho singly se staly součástí hned několika světových tanečních kompilací jako PACHA IBIZA 2009, HITS!, DOME IBIZA, MATINEE SUMMER COMPILATION, HED KANDI DISCO HEAVEN, HED KANDI AMERICA. Posledním velkým oceněním tohoto skvělého dje a producenta je pak Singl Groove with U byl zařazení jeho singlu „Groove With U mezi nejlepší singly desetiletí na kopmilaci MINISTRY OF SOUND- Decade of dance!

www.djneo.cz


Dodal: Lucie Jankovová, Radost FX Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FRIDAY MIX BY DJ NEO

Pátek 17. 9. 2010
Vystupují:
neo, discotep - live band dj kuba soulcheck, el-jay live saxophone & mc dj andrea fiorino
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika