Non Phixion na ITF World 2005 nevystoupí

Non Phixion na ITF World 2005 nevystoupí

09. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Velmi nepříjemná věc nastala v přípravách Světového finále DJského místrovství ITF. Noční můra pokračuje a ohlašovaní Non Phixion nevystoupí. Děje se tak z důvodu neomluvitelného chování managementu kapely,kdo bude jako náhrada??
Velmi nepříjemná věc nastala v přípravách Světového finále DJského místrovství ITF. Noční můra pokračuje a ohlašovaní Non Phixion nevystoupí. Děje se tak z důvodu neomluvitelného chování managementu kapely, který i přes měsíce nasmlouvaný termín 17.12. 2005 (připomínám, že tento koncert byl DOMLUVEN jako náhrada za jejich „koncert“ na Hip Hop Kempu ihned po jeho skončení letos v létě) v Praze vyslal kapelu na koncert v Norsku (to celé šlo vydedukovat po telefonátu s norským promotérem). Nic na celé věci nemění ani fakt, že máme již od léta na bankovním účtu NP složenu zálohu (a to v nemalé částce) za jejich vystoupení v Čechách + od léta zaplacené letenky NY-Praha-NY. Usilovné vyjednávání s managerkou kapely a snaha najít řešení skončilo přes nabízené ústupky, sahající daleko za hranice původní smlouvy, neúspěchem (a naším velkým zklamáním z jednání managementu kapely, jelikož příště již nebudeme riskovat, zdali NP do Čech dorazí či nikoliv) včera večer.

Od té chvíle jsme se snažili najít náhradu v doprovodném programu celého Světového finále ITF, kam se sjede na 30 nejlepších světových deejays z USA, Evropy, Austrálie a Japonska. Onou částečnou náhradou v podobě živáče se stává duo amerických rapperů, kteří budou příští týden na evropském turné a jsou to zakládající člen Jedi Mind Tricks - Jus Allah a Chief Kamachi, kterého jste měli možnost někteří vidět již letos na jaře v rámci akce Akro Hip Hop.

Zároveň dnešním dnem zveřejňujeme první jména Světových šampionů ITF, kteří příští sobotu soutěžně navštíví Prahu:
Rafik (D)
Pro Zeiko (D)
C2C (Fr)
Pfel (Fr)
I-Dee (USA)
Hara (Jp)
Ti a zhruba dalších 20 deejay´s se předvedou v kategoriích: Advancement Class, Scratching, Beatjuggling, X-Perimental Class a DJ Team.

Jména porotců, kteří se zároveň návštěvníkům předvedou v exhibicích jsou zde:
DJ TIGERSTYLE (4 x World champion, UK)
DJ KID FRESH (3 x World champion, D)
DJ NETIK (2 x European, 2 x World champion, FR)
DJ FLIP (`03 World ITF Scratching champion, IRE)
DJ TAYONE (ex-Alien Army, 3 x national champ, It)

Po změně line upu světového finále ITF došlo ke snížení vstupného na 200,-CZK v předprodeji, 300,- CZK na místě. Lístky jsou k dostání přes předprodejní síť Ticketpro (www.ticketpro.cz), předprodejní síť Ticketstream (www.ticketstream.cz) a v kamenném Bbarák shopu (Přibyslavská 10, Praha 3).Co když už mám zakoupený lístek na ITF+Non Phixion?Přímo na místě bude možnost uplatnit vrácení peněz v plné výši. Pokud je pro vás problematické se dostavit na místo, napište nám na mail info@bbarak.cz a dohodneme detaily vrácení peněz poštou.

Připomínáme, že akce startuje úderem 18:00 a jelikož je nyní v Roxy obnovena i noční produkce, akce samotná potrvá až do 5:00 hodiny ranní.

Více informací včetně časového line upu nalezneš v průběhu týdne na www.bbarak.cz a www.itfczechoslovakia.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika