Evolution Xmas ve Fabricu

Evolution Xmas ve Fabricu

13. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (1)
Poslední Evolution v tomto roce se obleče do vánočního hávu a i Vy si můžete mezi svými přáteli vyměnit své dárky :o)Rezident této party Martin Gredner si pozval opět dva hosty...
Rezident této party Martin Gredner si pozval opět hosta ze zahraničí a tím je slovenský talentovaný DJ a producent M PROJECT (www.mproject.sk).Co se produkce týče, není bez zajímavosti, že MProject vyhrál soutěž už 5 .ročníku elektronického festivalu BeeFree se skladbou Twilight.Od listopadu tohoto roku spustil se svým kolegou Robertem Burianem vlastní pravidelnou show na světoznámém kanadském radiu ETN, což je pro dje a producenta veliký úspěch.

Dalším hostem Martina je český Dj TAZZ, zakladatel ambiciózního projektu Progressive session on the Road, který seskupuje nejtalentovanější dje a producenty z Čech a Slovenska(www.progressivesession.net)TAZZ se věnuje taneční muzice prakticky již od roku 1997, kdy mu svět progresivní muziky otevřely jména jako Jimmy van M, nebo John Graham.Zřejmě jako jediný český dj hrál TAZZ ve světoznámém londýnském klubu The End!Je jedním z nejkvalitnějších progressive djs v České Republice a jeho vystoupení na Evolution bude jistě zážitkem!

Martin Gredner se představí v hlavním čase a poslední Evolution v tomto roce v jeho podání bude jak jinak, než plná překvapení, vždyť jsou vánoce! :o) (www.martingredner.com)Opět se můžete těšit na cd všech umělců zdarma u vstupu a opravdovou vánoční atmosféru party EVOLUTION XMAS!


BIO - M PROJECT
V súčasnosti velmi známy a žiadaný slovenský progressive trance dj. Kariéru odštartoval na benefičnej akcii Dj`s pre Áziu. Svojim premiérovým setom zaujal nielen obecenstvo, ale aj tvorcov úspešnej relácie Comuniqueation, ktorí ho o dva dni neskôr aj odvyslelali.Ako producent sa však do povedomia ludí zapísal skladbou Twilight, ktorá vyhrala v sútaži a vyšla na kompilácii BeeFree, vydanej pri príležitosti piateho výročia tohto pravidelného a najväčšieho elektronického festivalu na Slovensku.Jeho tracky a produkciu možno počuť v setoch známych aj menej známych djov, ale takisto v mnohých reláciach venujúcich sa tanečnej hudbe. Poslednou z nich bola na Slovensku najznámejšia relácia o klubovej hudbe 4 Elements, kde MProject okrem rozhovoru odohral aj živý set. Tento rok odštartoval na GODEEJAY rádiu aj svoju vlastnú show, kde v pravidelnom hodinovom sete predstavuje všetky novinky zo sveta progressive a trance. Od novembra tohto roku spúšťa aj novú reláciu na kanadskom rádiu ETN.FM, ktorá bude tiež zameraná týmto smerom.Dnes je známy aj ako spoluorganizátor a rezident čoraz úspešnejšej akcie Progress Your Mind, vdaka ktorej jeho kariéra prudko odštartovala smerom nahor. Pre jeho sety sú charakteristické melodické linky, hutná dynamika a zvuková pestrosť, ktoré vždy v pravú chvílu vygradujú a tancujúci dav privádzajú k šialenstvu. Jeho meno je zárukou dobrej party a zábavy a preto ho možno ho vidieť na väčšine plagátov a letákov, ktoré skvelé párty propagujú.

BIO – DJ TAZZ
Vlastním jménem Jan Kolář se k elektronické taneční hudbě dostal poprvé v roce 1997, když navštívil poprvé klub Roxy. Byl to pro něj úplně nový zážitek a poté začal častěji navštěvovat různé kluby a více se zajímal o Djing. Později začal hrát v místním klubu na CD. V té době hrával jiný hudební žánr než dnes, avšak pomohlo mu to v utříbení jeho hudebního vkusu. Brzy se však pro něj stali zajímaví djs jako Jimmy Van M nebo John Graham. Jednou opět navštívil v Roxy párty ZEN, kde zrovna hrál Jimmy Van M. Dá se říci, že jeho set otevřel TAZZovi dveře do světa hudby, kterou hledal. V dnešní době se již delší dobu věnuje hraní hudebnímu žánru progressive a snaží se ho dostávat více mezi lidi, o cemž svědčí i jeho aktivity. Jeho zvuk se dá charakterizovat jako našláplé rytmy s atmosferickými melodiemi a zvuky, hutnou basou, emotivními vokály, groovy náladou a stále plné energie.

TAZZ je perfekcionista, z jeho mixovani je cítit záliba v dlouhých prolínavých mixech a nahlých gradací a nájezdů. Je také fanatik do technických vymožeností, a od roku 2005 používá při svých vystoupeních navíc externí efektor. Sám říká: "Nebaví mě za gramofony jen tak stát, ale vždy se snažím dostat z hudby a nabídnuté techniky maximum". Jeho demo 2xCD s názvem Emotion&Essence bylo hudebním časopisem XMag v čísle 11/2003 ohodnoceno pěti hvězdičkami, což je největší možný počet, který lze získat. Díky tomu také začal dostávat nabídky na hraní na festivalech jako legendární Open Air Field či Summer Of Love. V roce 2005 nahrává další demo, které v XMagu získává opět skvělé ohodnocení a k jeho jménu se připisuje známka dje s výbornými demo nahrávkami a tradičně přesnými mixy. TAZZ při hraní v menších klubech či barech rád navozuje deep a funny atmosféru, na větších akcích pak rád hraje svižnější a valivý progressive, ovšem pouze pokud mu to nálada publika dovolí.

Od roku 2002 také začal pořádat letní open air mejdany na koupalisti Džbán či Electronic Music Festival v Roztokách. V roce 2003 založil hudební seskupení Djs Progressive Session, které seskupuje české a slovenské Djs, kteří se hudebnímu stylu progressive věnují již dlouhou dobu. Za dobu svého djování již projel kluby po celé republice, občas se také vyskytuje na Moravě, příležitostně i na Slovensku. Jeho live sety jste již mohli slyšet v radio pořadech jako Dance Extravaganza na Evopě2, radio Akropolis, Live61, Kiss FM, Rádio Vysočina, Kiss Publikum a na anglickém Smoke FM. V roce 2004 TAZZ odjel na roční stáž do Londona, kde se setkal se spoustou zajímavých lidí a získal další zkušenosti. Zahrál si také v klubech jako AKA@The End, Back2Back, The Brixton Telegraph či na plážové open air akci v Brixtonu. V roce 2001 jej vzala do bookingu agentura White&Round, pod kterou hraje dodnes a působí jako její externí spolupracovník.

1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Monča
13. 12. 2005 | 14:21:37
+0 | -0
Evolution je jedna z nej akcí ve Fabru...vždy skvělá atmoška :o)moc těším!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika