Transmission představuje Vision Impossible

Transmission představuje Vision Impossible

06. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na blížící se noci TRANSMISSION, která proběhne v sobotu 6. listopadu v pražské O2 Areně vystoupí kromě zahraničních hvězd, také VJské trio Vision Impossible. Doplní tak skvělá vystoupení DJských superstar jakými jsou Sander van Doorn, Markus Schulz, Andy Moor, Simon Patterson, Boom Jinx, W & W a Jaytech.
Letošní rok si pro české publikum připravili téma z budoucnosti s názvem Future Cities. Tým dali dohromady umělci: Martijn Adema, Berry van Dijk a Ruben Langedijk v roce 1997. Za více než deset let se stali největšími profesionály v oblasti VJingu a vyhráli nespočet cen. V noci fascinují svým uměním na plátnech těch nejlepších klubů, přes den pak tvrdě pracují na nových materiálech ve studiu.



Jejich styl je velmi unikátní. Místo používání již existujících video materiálů, používají a vytvářejí vlastní obrázky. Aby docílili toho nejlepšího, používají nejnovější technologie a počítačové animace. Dalším jejich typickým znakem je, že se vždy snaží vytvořit určitý příběh. Tyto příběhy se odehrávají v různých tématech jakými jsou láska, vesmír, hudba, kultury, energie a další. Dokáží oslnit radostnou atmosférou ukazující vtipné zábavné hračky a disco obrázky, až po atmosféru plnou silných emocí, tmy, ohně a strojů. Mixováním těchto témat jsou schopni vzájemně reagovat na hudbu a atmosféru večera.

V posledních letech Vision Impossible přešli z VJ shows také k DJ-VJ shows. Dokáží mixovat obraz i hudbu zároven a vytvořit tak nekonvenční taneční zážitek. Za svoji kariéru získali rezidenturu v jednom z nejlepších klubů v Holandsku, klubu MatriXX. Objevili se také v dalších známých klubech a eventech v Holandsku (Dance Valley, Innercity, Armin Only, Qlimax a Sensation World Tour). Dále také vystupovali na mezinárodních eventech ve městech jako jsou L.A., Las Vegas, Glasgow, Miami, Rio de Janeiro, Kuala Lumpur, Praha či Istanbul.

Tohle všechno je ale pouze začátek. V plánu mají neuvěřitelné show, kdy návštěvníky přímo obklopí vizuální technikou a zvukovými efekty. Vytvořili například virtuálního MC, který vzbudil velkou pozornost médií, když byl představen na festivalu Dance Valley nebo na WMC v Miami. I my se můžeme těšit na vytvoření maximálního vizuálního zážitku na TRANSMISSION.

www.transmission.cz

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRANSMISSION

Sobota 6. 11. 2010
Vstup: od srpna 1 090,- , konečná cena 1 390,- VIP 3 500,-
Vystupují:
Sander van Doorn, Markus Schulz, Simon Patterson, Andy Moore, Boom Jinx, Jaytech, W&W, Vision Impossible
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika