Red Bull i-Battle vyzývá na hudební bitvu do ringu

Red Bull i-Battle vyzývá na hudební bitvu do ringu

06. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Osm týmů, boxerský ring ve zrekonstruovaném Roxy, jásající dav hlasivek, pot a slzy. V pátek 22. října se v Praze namíchá divoce různorodý a energický hudební koktejl. Pít z něj budou Vladimir a Trafik z PSH, The Fakes, Jiří Burian a Karel Havlíček z Grammar (ex Southpaw), DJové Robot a Akvamen, Bastard DJ`s Jana Kománková a Ondřej Formánek, Mardosha a Milan Cais z TataBojs a dvě divoké karty zůstanou překvapením na místě.
Bojová strategie je plně v rukou dvoučlenných hudebních týmů. Oldies paruky, orientální prvky, zvířecí motivy a karnevalová choreografie. To vše ba více je možné. Jedinou funkční zbraní ale bude libovolný mp3 přehrávač nacpaný variací moderních hitů, tvrdých kytar, rychlého elektra, starých šlágrů, ploužáků a třeba i zpívánek. Remixy ani mashupy nejsou povoleny, tady jde o výběr té nejvhodnější melodie pro daný moment.

Zajištění startovního pořadí proběhne stylově losováním z klobouku a hodem mincí. V ringu se pak týmy utkají na tři kola po 60ti vteřinách. Kdo dostane z publika více hluku složeného z potlesku, pískání, dupání či hysterického jekotu vyhrává a postupuje klasickým pavoukem dál. Red Bull i-Battle tak dává not-žíznivým bojovníkům unikátní možnost představit publiku své oblíbené písně a ukázat schopnost interakce se soupeřem i uvnitř týmu. Přijďte si poslechnout epické melodie a nechat se strhnout vlnou šíleného charisma a provokativní originality.

redbull ibattle

Více na www.redbull.cz/ibattle


Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REDBULL IBATTLE

Pátek 22. 10. 2010
Vstup: předprodej 150,- 220,- na místě do 24:00, poté 250,-
Vystupují:
dj friky, red bull i-battle, utah saints, tofu fighters vj quark /astral d:vision (cz)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika