Techno Silvestr v L-klubu

Techno Silvestr v L-klubu

13. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pro tento výjímečný večer si pro Vás DC Promo připravilo silvestrovský mejdánek v pardubickém Lklubu. Hlavní scéna se ponese jak jinak než v duchu techno rytmů. Představí se našemu publiku již dobře známý Dj Luke Sun a ve společném setu se i představí jeho rádiový kolega Sebastian Rau.
Promotion: Pro tento výjímečný večer jsme si pro Vás připravili silvestrovský mejdánek v pardubickém Lklubu. Hlavní scéna se ponese v duchu techno rytmů. Představí se našemu publiku již dobře známý Dj Luke Sun, kterého jste už v naší režii mohli slyšet několikrát. Spolu s ním se ve společném setu představí jeho rádiový kolega Sebastian Rau, který je znám především v rodném Německu. Hraje našláplé funky techno s perkusivními prvky. Zbytek lineupu zaručuje kvalitu a skvělou náladu po celý večer.

Na druhém flooru bude probíhat oficiální a velmi oblíbená Noc U Merkura pod taktovkou pardubické partičky Hecha a Mr.Pupitze s téměř celou crew. Kluci mají na starost kompletní produkci a program na celou noc, takže se můžeme těšit na příjemná světýlka, speciální dekorace, vynikající JBL sound system a veselý housík. Na baru si budete moci vychutnat Cuba Libre nebo Mojito za příjemných 70,-kč. Připravena je i after party.

Vstupné je do 22.00 hodin příjemných 200,-kč. Čeká Vás Mojito a Cuba Libre za 70,-kč, příjemné dekorace a příjemná, rodině laděná atmoška.


Kamikaze Silvestr & Noc U Merkura
31.12.2005 Lklub Pardubice - Open/Start 20.00, End 6.00, After Party v klubu Ponorka. Se vstupenkou z Christmas Party6 cena lístku pouze 200,-kč !!!


Kamikaze Main Stage:
Luke Sun/D
Sebastian Rau/D
Agent
Kaisersoze
Fishguard aka Dj Matrix Live!
Pavel Krejdl
Džejár
Lord Space

Noc U Merkura
Hech
Mr. Pupitz
Klubo
Maria.N
Lucky Bob



0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika