Kick da Night Bookings  se představuje

Kick da Night Bookings se představuje

07. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Kick da Night Entertainment rozšiřuje své služby o bookingovou agenturu. Kromě pořádání akcí po klubech v Česku a Slovensku a vysílání rádiového pořadu každý měsíc, se aktivity mnoho let spojované se značkou Kick da Night nově rozrůstají i o booking djs. Seznam domácích i zahraničních djs, které zastupuje Kick da Night Bookings najdete níže.
BON FINIX
Bon Finix je za posledních pár let již stal známým jménem na České tanenční scéně. S jeho prvními releasy je nyní na cestě do světa! “Quantum Leap” a “Catwalker” si získali podporu od DJs jako Tiesto, Ernesto vs. Bastian, Sied Van Riel, Stoneface & Terminal, Wippenberg, M.I.K.E., Mike Koglin, Greg Cerrone, Andy Moor a mnoha dalších.

bon finix

ELITE
Elite je nepochybně naše nejlepší housová DJka. Za posledních pár let hrála snad v každém koutě světa. Kombinace funky pumpující klubové muziky a jejího líbivého, extroverního image ji uvedly do popředí zájmů. Tato talentovaná mladá dáma má před sebou bez pochyb velkou a zářivou budoucnost.

elite

ENRICO DE LUCA
Aktuální produkcí jsou například remix pro Daniela Portmana “Back to the underground”, dále “Stonecold” nebo “Abyss”, které si oblíbil Markus Schulz a použil je i v jeho vydaném “Global DJ Broadcast”. Jeho track “Cybermauz” zahrál i Ferry Corsten ve svém rádiovém show Countdown a ocitoval jej slovy “Absolutně fantastický track, který hraju na každé akci”.

enrico

FILTHY FUNK FUNK
Porno-groove duo Paul Jay a Shaun Southall, a.k.a. FFF, jsou velmi vytížení chlapci již od chvíle, kdy v roce 2006 spolu začali hrát klasicky back to back, kdy zůstávali celou dobu za DJským pultem, odbíhali se pouze nadechnout nebo pro dalšího panáka. Jejich sety obsahují nespočet acapella vokálů, smyček, přesmyček, filtrů a vrstev, což dohromady vytváří masivní nástupy a pády tak, jak se to zrovna líbí davům a uvádí je v šílenství ve stylu švédské house mafie.

fff

KID DIESEL
Kid Diesel, také známý jako DJ Brian, je producent, remixer, DJ a jednou polovinou hudebního projektu Soulgangsters. Zahrál si ve více než 20 zemích po celém světě, včetně Číny, Brazílie, J.A.R., Španělska, Francie, Německa nebo např. Ukrajiny. Je jedním z nejúspěšnějších housových DJů v České republice, se 14 lety zkušeností.

kid diesel

LAZY&DOCTOR
Projekt Lazy&Doctor se zrodil v roce 2009 a okamžitě si získal místní taneční scénu. Přestože bok po boku vystupovali jen chviličku, už si stihli zahrát se superstars jako Wippenberg nebo Sebastian Ingrosso. Tvrdá práce se tomuto duu během prvního společného roku štědře vrátila - získali cenu “Nováček roku” udílenou Dance Music Awards 2009!

lazy and doctor

QUINTIN
Quintinův singl "Bleep It!" se stal nejprodávanějším trackem na dancetunes.com a je hrán takovými DJs jako je David Guetta, DJ Jean nebo Laidback Luke. To všechno vedlo k tomu, že Quintin získal ocenění "DJ talent roku" od Slam FM - největšího Hollandského rádia, které se zaměřuje na taneční hudbu.

quintin

SAN
San (aka Solid Sessions) je známý jako vynikající DJ i producent. Jeho track Solid Sessions - Janeiro se dostal do TOP 10 v 11 zemích světa! Během své tvorby spolupracoval například s Arminem van Buurenem, Tiestem, Ferry Corstenem, Marco V, M.I.K.E. a mnoha dalšími známými jmény. Má vlastní rezidentní noc ve slavném klubu Privilege (Ibiza), vystupuje na největších festivalech jako Creamfields, Ministry of Sound, Dancevalley, Transmission nebo i Sensation White, pro které i namíchal kompilaci.

san

TRIPMAIN

Nedávno spojil své síly s 2 producenty z Nizozemí a společně vytvořili uskupení Block & Crown, jejichž hudební tvorbu vydali i velké labely Kontor, Hed Kandi, Defected, Big Boss Records nebo Fektive. Jejich hit Confusion dosáhl do Top 50 v německých hitparádách, tracky Hiphouse Junkee a Here We Go se dostaly na pozice 5 a 8 v nizozemských hitparádách a vzhledem k dosavadním úspěchům má tento projekt našlápnuto k evropskému i světovému úspěchu.

tripmain

WIPPENBERG
Matador elektronické hudby Wippenberg naplňuje světové taneční parkety již více než 15 let. V neposlední řadě sklízí úspěchy za svou produkci v podobě neoklasických tracků “Chakalaka”, “Pong” anebo “Wippenberg presents Sphaera” tracky “Front” a “Back”. Jeho hudba odráží vlivy mnoha stylů, housu, elektra, trance a techna. Jeho unikátní směs elektronické hudby nyní hýbe světem.

wippenberg

Více informací:
www.kickdanight.com
www.myspace.com/kickdanight
www.facebook.com/kickdanight


Dodal: Kick da Night Entertainment
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

08. 10. 2010 | 13:54:51
+0 | -0

www.myspace.com/brasilia23

Ahoj,

z profi hlediska:

Graficke zpracovani: logo + stranky = hrozne.

Obsahove: mozna dobry napad, bohuzel u nas neni moc s cim obchodovat.



Kdo je od nas dobry, nacpe se do zahranicniho bookingu - ne naopak.

Delat se to ma treba takhle, deti: http://titan.co.at/



Nenutte nam, prosim, opet nazor, ze takto je to OK,



Diky :)))))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika