Goodfest v Meetfactory již ve čtvrtek

Goodfest v Meetfactory již ve čtvrtek

11. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina Goodfellas a přátelé zvou přední hudební projekty domácí klubové scény a speciální exkluzivní hosty ze zahraničí na domácí pódia. Tentokrát do Prahy, do smíchovské Meet Factory – potkají se s vynikajícími muzikanty z celé Evropy. Ručíme za good music a ručíme za good týpky – proto Goodfest.
Festival poctí návštěvou vynikající zahraniční kapely, většinou v české premiéře. Jedinečná možnost vidět naživo aktuální evropské kapely, společně na jediném pódiu! Francouzští THE REBELS OF TIJUANA s odlehčenou elegancí, dobrým vkusem a svůdným nonšalantím dandyismem v rámci miniturné po ČR! Na svém rock'n'rollovém výletě se dostali daleko od francouzské popové tradice, až nadohled k rockovému zvuku Kalifornie!

Rocková kapela NEMJUCI z Maďarska je českému publiku známá i jako jeden ze zahraničních taháků letošního Sázavafestu! Na domácí scéně už platí za stars, v Česku máte jedinečnou příležitost je spatřit na vlastní oči v klubovém prostředí.

Hamburští WILHELM TELL ME srší svěží indie energií. Roztančí smíchovské publikum výbušnou rytmikou s elektro prvky, stejně jako se jim to pravidelně daří na německých scénách!

Festival ozdobí i avantgardní power-popoví VERMONES z Polska, TURBO BAND z Budapešti svým moderním garážovým zvukem, nebo rakouský písničkář z Berlína BERNHARD EDER, odkazující na nejlepší tradici Josého Gonzalese a dalších solitérů s kytarou.

GOODFELLAS vystoupí po více než půlroce v pražském klubovém prostředí. U příležitosti vydání reedice posledního alba Sweet And Lowdown, které vyjde v říjnu jako příloha časopisu Rock&Pop, představí nové songy a poodhalí zvuk připravované debutové dlouhohrající desky. Ta skupině vyjde na jaře 2011.

Na dvoudenním festivalu přivítají jako hlavní domácí hvězdy například skupiny IMODIUM, GREEN SMÅTROLL, nebo LETY MIMO ve speciálním akustickém setu. Imodium, která v nové posílené sestavě nedávno vydala třetí studiovou desku s názvem Polarity. Rocková klasika se silnými songy, českými texty a spoustou hitů. Přední pražská ska formace Green Småtroll, držitelé ceny Akademie populární hudby Anděl 2009 v kategorii album roku - Ska & Reggae. Vynikající americko-česká rock'n'rollová kapela BROS'N'BEASTS na festivalu pokřtí aktuální nahrávku On a Limb. Večírky bude zakončovat DJ Space Junkie – návrat vynikající české groovy taneční formace – alespoň skrze frontmana!

LINE-UP GOODFEST
PRAHA
14.10. od 19:00
GREEN SMÅTROLL (CZ)
WILHELM TELL ME (GER)
THE REBELS OF TIJUANA (FR)
BROS 'N' BEASTS (US/CZ) křest desky
LETY MIMO (CZ) akusticky

15.10. od 19:00
BERNHARD EDER (A)
NEMJUCI (HU)
IMODIUM (CZ)
GOODFELLAS (CZ)
TURBO BAND (HU)
VERMONES (PL)
afterparty DJ SPACE JUNKIE

KARLOVY VARY

16.10. od 16:00
THE REBELS OF TIJUANA
TURBO BAND (HU)
BERNHARD EDER (A)
VERMONES (PL)
NEMJUCI (HU)
GOODFELLAS (CZ)
WILHELM TELL ME (GER)
afterparty - DJ SPACE JUNKIE

www.meetfactory.cz

Dodal: Lucie Šplíchalová, MeetFactory
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GOODFEST

Čtvrtek 14. 10. 2010 až Pátek 15. 10. 2010
Vystupují:
imodium (cz), goodfellas (cz), lety mimo (cz) bros 'n' beasts (us/cz), nemjuci (hu), the rebels of tijuana (fr) green sm?troll (cz), vermones (pl), turbo band (hu), wilhelm tell me (ger), bernhard eder (a) + dj space junkie (cz)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika