Syndicate: Ich will noch ein bisschen Hardcore

Syndicate: Ich will noch ein bisschen Hardcore

11. 10. 2010  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (3)
Je první sobota v měsíci říjnu a naše party vozidlo má jednoznačný cíl. Míříme do německého Dortmundu, konkrétně potom do komplexu hal Westfalenhallen na hardcorovou událost roku - Syndicate 2010!
Německá promo agentura i-Motion v kooperaci s holandskými kolegy z Art Of Dance naplánovali pro dnešní večer již čtvrtý ročník festivalu Syndicate. V komplexu hal byly připravené pro návštěvníky 3 scény - Master Of Hardcore, Hardtechno Force a Hardstyle Prison. Každá ze zmíněných scén lákala nejedním zvučným jménem.

Cesta nám uběhla poměrně rychle a tak jsme se po dvaadvacáté hodině ocitli před komplexem Westfalenhallen. Následovala nezbytná procházka po komplexu, při které jsme zmapovali všechny 3 scény.

syndicate

Ačkoliv na hardstyle bych nedal dopustit, tak pro tento večer se Hardstyle Prison jevila jako nejslabší stage. Dojem kazil menší prostor, což by nebyl zas až takový problém, ale podstatnou část hodnocení tvořil zvuk, který zde nebyl zrovna nejlepší a byl poměrně dost zkreslen. Hardtechno Force už byla o něco zajímavější, jak dekoracemi, tak i kvalitnějším zvukem. Ale rozhodně jsem na této stage neměl v plánu zůstat po zbytek večera.

Následovalo okukování merchandise a samozřejmě nakupování suvenýrů. Nakonec jsme dorazili na Master Of Hardcore stage, která nám doslova vyrazila dech.

syndicate

O tom, že bude tato stage jednoznačně největší, jsem nepochyboval. O tom, že se zde dekoracemi a světelnými efekty nebude šetřit, také ne. Ale takhle perfektně vybavenou stage - to jsem v porovnání s minulými ročníky vůbec neočekával!

syndicate

Když jsme dorazili na Master Of Hardcore stage, stál u mixpultu Re-Style a bavil z větší části zaplněnou halu svým setem. V jeho průběhu bylo možné zaslechnout předělávku klasiky Dune - Hardcore Vibes (Viper's Live Edit). Track, který nemohl v setu chybět, byl od aktéra samotného Re-Style - Rise Of The Ruler, což byla hymna letošní Syndicate.



Prvním live actem byli italští Noize Suppressor. Alessandro Dilillo alias Dj Bike si sebou přivezl svůj revoluční Sonar, což bylo předzvěstí šíleného mixu vlastní produkce a kreativního vystoupení. Kdo čekal skvělou zábavu, tak se jí určitě dočkal. Dav dostaly do toho správného šílenství tracky jako Dj Mad Dog & Noize Suppressor – Fire, Holes In Your Chest, Fingerz Pole Position a  Chicken Dance. Po strhujícím vystoupení italské dvojice MC Tha Watcher oznámil, komu dalšímu se bude předávat štafeta, nebyl jím nikdo jiný než Tha Playah.

Dalším skvělým setem, který se odehrál v tento večer, potěšila nerozlučná dvojice Korsakoff vs. Outblast. Hned z kraje vypálili klasiku Dune - Hardcore Vibes (Viper's Live Edit), navázali Angerfist - Chronic Disorde. Došlo i na hymnu letošních Master sof Hardcore Outblast & Angerfist Feat. MC Tha Watcher - Voice Of Mayhem, na kterou vzápětí navázali Outblast - Master's Symphony (Evil Activities Remix). Dokonce si společně připravili i speciální track na závěr svého setu Korsakoff vs. Outblast - Ich will noch ein bisschen Hardcore. Jejich vystoupení bylo prostě famózní!

Druhým live actem večera bylo duo Angerfist. Ano, je tomu tak, jen duo! DJ Crucifer (alias Dj Crypsis) opustil asi už nadobro tuto formaci a tak vystupovali ve složení DJ Angerfist a MC Prozac. Cruciferův odchod nikterak Angerfist neoslabil a jejich strhující show tím vůbec nebyla ovlivněna. Krom jejich produkce zařadili do svého vystoupení i tvorbu od Tommyknocker vs Sunbeam Twisted World (The Viper Mashup Mix).

Dalším, kdo se ujal vlády nad davem, byl italský Mad Dog, který nejdříve předvedl své sólo vystoupení, a poté se zapojil do italské mely s Traxtorm Gangstaz Allied (TGA).

O závěr párty se postaral Predator, který měl sice vystoupit společně s Vincem, ale ten bohužel nedorazil. Po hudební stránce jsem byl velmi potěšen. Po stránce organizační se jednalo o dokonale zvládnutou párty. Zálohový systém na kelímky by určitě mohl být standardem na podobných akcích i u nás doma. Ukazatelem kvalit této párty je snad i rekordní počet návštěvníků, který tento koncept letos do Westfalenhallen přilákal. Za rok tedy zase v sobotu 1. října na Syndicate 2011 na viděnou!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SYNDICATE 2010

Sobota 2. 10. 2010
Vstup: 45,10 €
Vystupují:
Korsakoff vs. Outblast, Angerfist, Predator vs. Vince, Traxtorm Gangstaz Allied, Re-Style, Noize Suppressor presents Sonar, Tha Playah, Hardcore Blasters, Mad Dog, AniMe, Tomcat & Rudeboy, Dyprax Hosted by MC Tha Watcher Hardtechno Force: Pet Duo, Arkus P. vs. Boris S., Frank Kvitta, BMG aka Brachiale Musikgestalter, Deadly Sins aka Robert Natus, Waldhaus, DaY-Már, Razor, Sutura, Kenned Pool Hardstyle Prison: Chain Reaction, Crypsis, Headhunterz, Psyko Punkz, Tatanka, Identic, Anagenetic, Maly Hosted by MC Syco
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
no
12. 10. 2010 | 19:51:52
+0 | -0
tohle tu celkem chybí což ?
Clubber
12. 10. 2010 | 16:08:02
+0 | -0
Tak vidím, že další výprava z čr tam byla....ne jen ta naše 7mi členná a z rave.cz:-D Příští rok se tam třeba někde potkáme;)
Delirium
12. 10. 2010 | 00:38:24
+0 | -0
Achjo.:-( Akce Mych Snu a Vsechno V Cizine.Snad Az Budu Pracujici.:-)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika