Parov Stelar: Bude to dloooouhá noc!

Parov Stelar: Bude to dloooouhá noc!

19. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Parov Stelar Band Live vystoupí již 10. listopadu v kompletní live sestavě v  Lucerna Music Baru. Tvorbu Parov Stelara není potřeba široce představovat, po svém premiérovém vystoupení na jaře tohoto roku, si získali obrovské množství fanoušků a hity jako „Matilda“ nebo „The mojo radio gang“ zná už téměř každý.
Produkce Parov Stelara se vyznačuje výjimečnou kombinací elektronické hudby s výraznými prvky jazzu a swingu. Spolu s živelným koncertním projevem to Parov Stelar Band řadí k tomu nejlepšímu, co může rakouská scéna nabídnout. Před blížícím se pražským koncertem vám přinášíme rozhovor přímo s producentem Parovem Stelarem!

Váš první koncert v české republice byl beznadějně vyprodán a skvěle přijat jak publikem, tak hudebními novináři. Jak na tento koncert vzpomínáte?
Byl to opravdu úžasný večer. Když máte první koncert v zemi, kde jste ještě nevystoupili, nevíte co čekat, ale na konci byla celá kapela ohromená a překvapená „Jaké skvělé publikum“!!!

Koncert v Lucerna Music Baru bude vaším druhým v Praze a pro mnoho fanoušků jste se stali doslova senzací! Připravujete na tento koncert něco speciálního?
Samozřejmě že ano…v říjnu 2010 vychází nové mini LP „The Paris swing box“ a publikum uslyší mnoho z toho nového materiálu. Stále se snažíme naše koncerty udržet svěží a čerstvé.



Nedávno jste uveřejnili ukázku z chystaného alba, můžete nám k tomu říct trochu víc?

Jak už jsem se zmínil, není to úplně album, je to spíše takové mini album pro taneční parket. Je na něm 5 nových tracků, které jsou opravdu určeny pro klubovou atmosféru. Bylo to součástí mého konceptu. V současné době už ale znovu pracuji na regulérním novém albu, které vyjde v příštím roce. Toto album bude více jazzové a filmové, ale „The Paris swing box“ je plné beatů a kouzla zapomenuté doby. Součástí konceptu je také artwork. Zapojili jsme do projektu malíře, který namalovat přebal alba, tiskoviny a mozaiku…protože v našem digitálním věku, jak to říct, mi občas chybí živočišná síla fyzické nahrávky, takže „The Paris swing box“ je krabicí i doopravdy, ale pouze ve velmi limitované edici!

Hodně koncertujete, jak si najdeš čas na skládání nových věcí?
Dobrá otázka, ale zabírá to můj čas. Občas odmítám i velmi dobré nabídky jen proto, aby mi zbyl nějaký čas čistě na skládání. Myslím, že je velmi důležité udržet vysokou úroveň, ale právě proto občas potřebuji několik dnů vypnout a relaxovat, abych si dobil baterky.

Jsi velmi vytížený, jak relaxuješ? Posloucháš hudbu i ve svém volném čase?

Možná to zní divně, ale relaxuji právě při skládání nových věcí…ale nedávno jsem si na venkově koupil starou farmu a trávím v přírodě tolik času, kolik je možné…to je nejlepší způsob, jak se vrátit zpátky na zem.



Máš nějaké oblíbené hudebníky? Máš nějakou „hvězdu“, se kterou bys rád spolupracoval?
Nemám nějakou vysněnou „hvězdu“, se kterou bych chtěl spolupracovat, ale je tady hodně muzikantů, se kterými bych chtěl spolupracovat. S některými spolupracuji na novém albu, ale je ještě příliš brzy o tom mluvit.

Máte nějaký vzkaz pro české fanoušky?

Dámy a pánové, MILUJEME vás a nemůžeme se dočkat dalšího skvělého večera v tak úžasném městě, jako je Praha. Připravte se – bude to dloooooouhá noc!

www.myspace.com/stelar1

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: PAROV STELAR BAND

Středa 10. 11. 2010
Vystupují:
Parov Stelar Band
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika