Party Michael Burian in Heaven již v listopadu

Party Michael Burian in Heaven již v listopadu

19. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po několika měsíční odmlce přichází již třetí edice klubové párty Michael Burian in Heaven. Tato klubovka zakotvila v pražském klubu Retro a tento prostor jí zřejmě svědčí. Při obou předchozích edicích bylo Retro slušně zplněné a i atmosféra byla po celou noc skvělá.
Doufáme, že i tato párty naláká spousty fanoušků Michaela Buriana a přijdou se ještě před vypukuntutím předvánočního šílenství pořádně pobavit.

Speciálním hostem dubnové edice bude tentokrát zpěvačka Victoria. Victoria se narodila v Kapském Městě v Jihoafrické republice. V České republice působí jako zpěvačka přes 5 let. Vydala do současnosti 2 alba. V letošním roce odjela na šňůru koncertů do Jižní Koreje a Číny, kde se chystá 3 CD z kterého je prvotní singl „Come on Over“, který můžete slyšet na Evropě 2. Victoria na této párty vystoupí ve dvou blocích, které budou připraveny speciálně pro tuto noc.

Support Michaela Buriana si pro tento večer a noc vezmou na starosti Texx, který vystoupí na počátku večera a tuto delikátní noc zakončí Jean Luc.

burian

www.michaelburian.com

Dodal: Zdeněk Masopust, Decadance
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MICHAEL BURIAN IN HEAVEN

Pátek 19. 11. 2010
Vstup: 190/250
Vystupují:
Michael Burian, Victoria, Texx, Jean Luc
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika