DJ Time nejen na SeeJay radiu

DJ Time nejen na SeeJay radiu

20. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
SeeJay Radio se rozhodlo dát příležitost djům ze všech koutů České republiky ukázat své umění. Připravilo pro ně speciální putovní akci s názvem DJ Time Live, která se odehraje v následujících měsících v několika českých klubech a na diskotékách. Na každé z akcí DJ Time Live série bude vyhlášen nejlepší dj daného večera, kterého zvolí veřejnost.
Vítězný DJ pak bude mít možnost vystoupit v pořadu DJ Time na SeeJay Radiu, který v současné době hostí přední DJs české scény. První akce tohoto typu se uskuteční v pátek 22. října 2010 od 19.00 hod. v Blue Baru hotelu U Beránka v Náchodě, kde proběhne předkolo výběru tří nejlepších DJs, kteří se do soutěže přihlásili. Z těchto tří DJs vzejde o půlnoci samotný vítěz.

„Protože o kvalitní DJs mají naši poslouchači stále větší zájem, rozhodli jsme se je tímto způsobem podpořit a alespoň trochu jim pomoci na cestě ke slávě. DJ Time Live jim poskytuje jedinečnou příležitost dostat se nejen do povědomí lidí díky jejich vyjímečným výkonům, ale také umožňuje oslovit potenciální pracovní partnery. Těšíme se tak na objevování nových talentů současné DJ scény v česku a především oceníme jejich účast v pořadu DJ Time, případně další spolupráci,“ dodává Svatopluk Janík, ředitel SeeJay Rádia.

www.seejay.cz

Dodal: Jan Péter, SeeJay Radio
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika