Varela: Apokalypsu beru jako akci podzimu

Varela: Apokalypsu beru jako akci podzimu

31. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Člověk, který má titul nejlepšího techno dje světa a přitom nemá žádné hvězdné manýry, pracuje a cestuje celé léto v jednom kuse a stojí za slavným labelem Pornographic – to je Cristian Varela – muž, který svou skromností a pílí dobil technosvět!
Jaké měl léto Cristian Varela?
Non-stop! Byl jsem extrémně pracovně vytížený. Letní čas je pro mě vždy nejnáročnější, protože hraji skoro každý den a do toho se musím starat o chod labelu, kanceláře a samozřejmě taky studia. Odměnou jsou ale samozřejmě nepřekonatelné zážitky s mými přáteli na akcích po celém světě. Letos jsem si nejvíc užil hraní na Dance Valley, Monegros, Rock In Rio, Creamfields, Global Gathering a už teď se moc těším na Apokalypsu, kterou beru jako akci podzimu!

Jaká je podle tebe španělská taneční scéna?

Záleží na lokalitě, ale celkově se teď ve Španělsku hraje hlavně tech-house okolo 128 BPM, což není špatný, protože to má blízko ke groovy technu, které já prostě miluju!

Hraní skoro každý den musí dát zabrat tvým ušním bubínkům… chráníš si nějak sluch?

Bffff… ne… bohužel. Vím, že bych měl, ale nedělám to.

Můžeš se pyšnit cenou The best techno DJ in the world, stejně jako Carl Cox, Richie Hawtin nebo Sven Vath. V čem osobně vidíš tajemství tvého úspěchu a jak se cítíš mezi plejádou takových jmen?
Nejspíš za to může můj perfekcionismus, který mě pořád žene kupředu, ve snaze zdokonalovat se. Hraji od roku 1991 a pořád na sobě tvrdě makám a myslím si, že pánové jako jsou Carl Cox, Richie Hawtin nebo Sven Vath jsou na tom úplně stejně.

Už jsi někdy zkusil typickou českou kuchyni nebo drink?

Ne, ale opravdu bych moc chtěl, tak snad se mi to při návštěvě Brna podaří! Prosím!



www.apokalypsa.eu

Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA THE BELLS

Pátek 19. 11. 2010
Vstup: 399,- do 30.6., od 1.7. 499,- / VIP 999,-
Vystupují:
Jeff Mills, Steve Rachmad, Cristian Varela, Viper XXL, The Advent live & Industrialyzer live, DJ Murphy, Spiriakos & Steen, Pascal Kleiman, VJ Kyle Lyons, Fernanda Martins, Misa Salacova
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika