Skyline, soukromé šílenství a veřejné nebezpečí

Skyline, soukromé šílenství a veřejné nebezpečí

31. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nová deska Private Madness, Public Danger od domácí kapely Skyline je právě v prodeji a už příští týden ji představí živě na Flédě. Radši se připoutejte, bude to drncat!
Od nového (a v pořadí již pátého) alba skupiny Skyline s názvem Private Madness, Public Danger se čekalo mnohé. Práce na této desce, která se vypůjčila jméno od pilotní epizody seriálu Profesionálové, započaly už v roce 2008, tedy v podstatě s příchodem zpěvačky Marky Rybin (ex Gaia Mesiah). Do ní se vkládalo rovněž hodně nadějí…

Dopadlo to snad lépe, než kdokoli čekal. Fúze Marky Rybin a Skyline na novém album je dotažená téměř k dokonalosti. Mají nový, živější zvuk, který zachovává tradiční „skajlajnovskou“ siluetu a současně přináší mnoho nového a svěžího. Pořád jsou to „staří dobří“ Skyline, ale je z nich cítit nový náboj, nové odhodlání. S tím jim rozhodně pomohl i Dušan Neuwerth (Tata Bojs, Vypsaná fiXa, The Prostitutes...), který se ujal produkce desky Private Madness, Public Danger.

Pokud máte zájem okusit Skyline tak, jak jste je ještě nezažili, doporučujeme co nejdříve zakoupit letenky na jejich koncert s datem 3. 11. na Flédě. Z runwaye se odlepíme přibližně v 20.00 a postupně budeme nabírat rychlost, dokud nedosáhneme letové výšky. Ocitnete se v rukou zkušeného kapitána hoffyho_m a jeho věrné posádky, která se bude o vaše uši starat po celou dobu letu. Nezapomínejte ani na to, že na palubě letounu společnosti Skyline se létá výhradně první třídou, takže počítejte s vynikajícím hudebním zážitkem i občerstvením v průběhu letu.

Předpověď počasí je příznivá a přejeme vám ničím nerušený let se špičkovou aerolinkou Skyline! Ale jak už bylo řečeno, bezpečnostní pásy raději rozepínejte až po skončení koncertu!


Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SKYLINE

Středa 3. 11. 2010
Vstup: 200/250
Vystupují:
Skyline
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika