Techno & Minimal kalendář 11/2010

Techno & Minimal kalendář 11/2010

01. 11. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
V listopadu se urodilo celkem hodně vydařených akcí zaměřených na house, minimal a techno. Mezi nejlákavější jména patří duo Audiofly, které vystoupí na Flow v Roxy. Zajímavý hudební zážitek lze očekávat i od Oskara Offermanna na listopadovém Magionu. Třešničkou na dortu bude potom dlouho očekávané vystoupení Jeffa Mills na Apokalypse v Brně.
5.11. - Vlny
Legendární Vlny opět na Bukanýru s djs Biodanem a Romanem Raiem, které doplní Elate. Ten, kdo rád šlapavý a melodický house by tuto party rozhodně neměl vynechat.

5.11. - Magion

Headlinerem listopadového Magionu má být Berlíňan Oskar Offermann a jeho kolega Edward. Oba zahraniční djs doplní rezident Click Joe.

6.11. - Bubbles
Noc Bubbles patří již nějakou tu dobu úspěšné minimalové dvojce Insect Elektrika, která si tentokrát pozvala live projekt The Seekers. Z djs se objeví ještě deep houseový Awacs a Unit.

6.11. - Progressivesession.net vs. Techhouse.cz
První listopadovou sobotu uvítá nově zrekonstruovaný klub Roxy hudební „souboj“ djů ze dvou serverů reprezentující zdánlivě odlišné avšak dnes již velmi spjaté hudební house žánry: tech-house a progressive house. Vystoupí Tazz & Biodan vs. Brady & Next.

6.11. - Fly BerMuDa

Dne 6. listopadu nastane vyvrcholení festivalu BerMuDa na berlínském letišti Tempelhof v podobě megaakce "FLY Bermuda". V neobyčejných prostorách letiště se na "Bermudě" představí špička celosvětové elektronické scény včetně domácí hvězdy Paula Kalkbrennera, který se proslavil hlavní rolí v technomovie Berlin Calling. Kalkbrenner vystoupí na FLY Bermuda vedle djských hvězd Richieho Hawtina, Svena Vätha a mnoha dalších djs.

10.11.+17.11.+24.11. - Bublinky

Rezidentní noc dje Trávy a jeho hosta probíhá v Roxy každý čtvrtek. Vstup na akci je zcela zdarma!

12.11. - Justin Robertson

Legendární Justin Robertson se po dlouhé době vrací do Roxy! Společně s ním vystoupí česká houseová špička Dan Cooley a dj Loutka.

12.11. – Mirage Sound

Druhý listopadový pátek bude pro domácí party people bezesporu dalším svátkem! Na pražské Výstaviště zavítá přední technoproducent vydávající na renomovaném labelu Carla Coxe – Intec, Tomy DeClerque. Vůbec první vystoupení tohoto charismatického Slovince v Průmyslovém paláci opět oživí atmosféru parties, které se v těchto prostorách udály v minulosti. O domácí support se postará djane Lucca, Orbith, Subgate a formace Discotep

19.11. - Apokalypsa The Bells
Headlinerem listopadové Apokalypsy je dj, producent, hudebník a zvukový specialista, který se již více než 26 let řadí za opravdovou ikonu techna a technologických postupů. Zakladatel hnutí Underground Resistance, majitel labelu Axis. Jeho jméno je stále synonymem ke slovu „techno“, kterému do dnešního dne udává směr - Jeff Mills! Millse doplní neméně hvězdná jména jako je Steve Rachmad, Cristian Varela, Viper XXL, The Advent live & Industrialyzer live, dj Murphy a mnoho dalších.

20.11. - Flow
Další velikáni současné elektroniky na listopadové Flow! Klub Roxy svou návštěvou poctí duo Audiofly. Dále nebudou chybět rezidenti Roman Rai a Fatty M, tuhle noc nesmí fanoušci minimal-techna rozhodně propásnout!

25.11. - Unplugged

Na další díl Unplugged na Bukanýr si rezident Face pozval techno matadora Reznyka, který zde vystoupí ještě s dalšími dvěma hosty: Tofu Fighters + Soya Bitches.

27.11. - Four Seasons with Pete Heller
Poslední listopadovou sobotu 27.11. do České republiky zavítá ikona světové house music a tvůrce legendárního hitu Big Love – Pete Heller, který bude headlinerem party Four Seasons.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika