Česko-slovenská soutěž Starter se posouvá dál

Česko-slovenská soutěž Starter se posouvá dál

07. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po téměř dvou měsících od spuštění nového vzhledu a obsahu webu coffeebreaks.cz, na kterém do konce října probíhal nábor do soutěže Starter, je v databázi registrováno více jak 300 kapel. Díky velkému zájmu se organizátoři rozhodli zvýšit počet českých kapel, které postoupí do základního kola hlasování.
Z původního počtu 30 českých a 30 slovenských kapel vybrala odborná porota ve složení Lenka Dusilová, Albert Černý (Charlie Straight) a Vratko Rohoň (Inekafe) navíc dalších 30 českých kapel. Tudíž do základního kola postupuje 60 českých a 30 slovenských kapel, které budou rozděleny do 6 hlasovacích týdnů.

albert vratko

Přidej se k nám a podpoř nové začínající kapely! Hlasovat pro kapely v Základním kole můžeš na oficiálních stránkách soutěže v termínu 8.11.-19.12.2010

Z každého týdne postupuje do semifinále ta kapela, která získá od fanoušků nejvyšší počet hlasů. V případě shody rozhoduje o postupující kapele odborná porota, která také pošle do semifinále další 2 kapely na divokou kartu. Do semifinále tedy postoupí 8 kapel, které se v lednu utkají o přízeň veřejnosti na live koncertech v Praze a Bratislavě.

Pro hlasující fanoušky jsou připravené soutěže o hodnotné ceny značek STORM, Fatboy a Dickies.

Více na www.coffeebreaks.cz


Dodal: Irena Mikulecká, Klak&Son
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika