The Ritchie Success Trickyho předkapelou

The Ritchie Success Trickyho předkapelou

07. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tricky a jeho pódiová kapela zahrají skladby z nového alba Mixed Race již dnes v Lucerna Music Baru! Jako svůj pražský support zvolil zpěvák kapelu The Ritchie Success, kteří v roce 2008 hráli například se Savage Republic, The Gallon Drunk nebo Kill The Dandies.
Kapelu The Ritchie Success založili v roce 2006 kytaristé Martin Kontra a Martin Růžička. Do sestavy se postupně přidali bubeník a výtvarník Jan Kotík, filmař a klávesista Benjamin Tuček a herec Phillipp Schenker. Teprve jeho performerské schopnosti a skandovaný zpěv v rodné němčině ideálně doplnily celkový zvuk, zahrnující mimo jiné vlivy diska 80. let, psychedelie, trip hopu, punku nebo industriální scény. Temná pulsující hudba TRS okouzluje monotónní naléhavostí, ale v hypnotických rytmech prosvítají i nečekaně průzračné melodie. V roce 2007 odehráli TRS společné koncerty mimo jiné s Moimir Papalescu and The Nihilists nebo s bandem Micka Harveye, v roce 2008 hráli například se Savage Republic, The Gallon Drunk nebo Kill The Dandies. Po smrti Jana Kotíka v prosinci 2007 skupina kromě koncertování pracovala na úpravách debutového alba, které vyšlo pod názvem Chloroform v roce 2009. V roce 2010 začali TRS pracovat na novém repertoáru. Živě můžete kapelu The Ritchie Success vidět jako support pražského vystoupení britského mága trip-hopu Trickyho.

Tricky a jeho pódiová kapela zahrají skladby z nového alba Mixed Race dnes v Lucerna Music Baru, The Ritchie Succes mu svým vystoupením připraví půdu.



www.myspace.com/trickola

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRICKY

Pondělí 8. 11. 2010
Vstup: předprodej od 550,-
Vystupují:
Tricky, The Ritchie Success
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TRICKY, 1x CD Mixed Race
1x CD Mixed Race
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika