Markus Schulz představuje mix-kompilaci Prague´11

Markus Schulz představuje mix-kompilaci Prague´11

08. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 6. listopadu byly tisíce fanoušků elektronické hudby svědky strhujícího vystoupení Markuse Schulze na sedmém pokračování legendární megaparty Transmission, která proběhla v pražské O2 areně. Během svého vystoupení oznámil, že Praha bude další destinací pro rok 2011, kdy naváže na úspěšnou řadu mixovaných kompilací City Series.
Do této doby jednotlivě dekódoval různorodosti hudební genealogie clubbingových center jako Miami, Toronto, Ibiza, Amsterdam, a nejaktuálněji Las Vegas. Na začátku příštího roku udělá to samé pro hlavní město České Republiky. Markus v za posledních 10 let v Praze několikrát vystoupil, a z první linie sledoval, jak se z ní stalo jedno z nejvíce vzrušujících center klubové a elektronické taneční hudby ve světě.

Ještě před tím, než Markus začne pracovat na mixování alba, měl poslední příležitost sledovat a přesně analyzovat, jaké trance & progressive nuance zabírají u českého publika nejvíc. Tyto kompletní informace si odvezl sebou, a další dva měsíce stráví na důkladní misi, aby našel nejčerstvější kousky z produkce světové elektronické hudby, které by vyhovovaly tomuto profilu.

V sobotu, 12. února 2011 se vrátí do Prahy s hudbou z jeho alba na první release party v klubu SaSaZu. Bude to noc s příslibem intenzivních zážitků z elektronické hudby, kterou budete moci slyšet v následujícím roce.

www.markusschulz.com

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MARKUS SCHULZ RELEASE PARTY

Sobota 12. 2. 2011
Vstup: do konce roku 590,- poté 690, na místě 790,-
Vystupují:
Markus Schulz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika