Druhá stage Four Seasons v režii Studia 54

Druhá stage Four Seasons v režii Studia 54

09. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Kázání Peta Hellera na party Four Seasons v klubu Kostel se nezadržitelně blíží! Představujeme Vám druhou stage tohoto mejdanu letošního podzimu, kterou bude mít na starosti přední domácí afterklub Studio 54 a pro všechny členy skupiny Four Seasons parties Czech republic na Facebooku startujeme lákavé soutěže!
Zbývající dny do dlouho očekávané návštěvy ikony světového housu, kterou Pete Heller bezesporu je, stále ubývají a ubývají. Téměř za 14 dní se tento osobitý umělec představí jakož to headliner party Four Seasons v pražském klubu Kostel a věřte, že vás jeho kázání rozhodně nezklame!

Na hlavním pódiu se o domácí support postará legendární Loutka, Enrico, Manio, Lucas Hulan, Subgate, Marty Fish a Nkyp. Druhá stage bude patřit rezidentům vyhlášeného pražského afterklubu Studio 54 a jejich hostům! Představujeme Vám stage Studia 54 a pro všechny členy skupiny Four Seasons parties Czech republic startujeme ve spolupráci se Skateshopem.cz soutěže o hodnotné ceny!

Headlinerem druhého pódia je přední rezident již zmiňovaného afterklubu – Enrico, který má za sebou velmi úspěšný rok v podobě srpnového vystoupení ve vyhlášeném klubu Amnesia na Ibize, kde vystoupil společně se svým kolegou – Tommy Rogersem.



Druhým vystupujícím je dj Slovak, který v minulosti vystoupil například po boku světové djské star – Tiesta a je pravidelně bookován na přední parties po České ale i Slovenské republice.

Dále se ve speciálních Back2back setech představí členové producentského projektu Proud M – Pete Walk a Revis, Yan Dark vs Snoofy, populární djská a promotérská dvojice Kifli & Carrasco a showmani P-jay & Mark Evil. Nesmíme zapomenout na rezidenta úspěšných parties Switch – dje Hozzyho, jehož set bude bezesporu ozdobou druhé stage, která bude věnována charakteristickému Studio soundu!

Staňte se členy skupiny Four Seasons parties Czech Republic na Facebooku a soutěžte o hodnotné ceny se Skateshopem.cz!

Pro všechny příznivce skupiny Four Seasons parties Czech republic, kde mimo jiné naleznete kompletní informace o této party, startujeme soutěže o volné vstupenky a ceny od Skateshopu.cz, tak neváhejte, přidejte se do skupiny a soutěžte!

Více info o Four Seasons with Pete Heller naleznete na:
www.four-seasons.cz
http://www.facebook.com/event.php?eid=124360714284880#!/event.php?eid=124360714284880



Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FOUR SEASONS WITH PETE HELLER

Sobota 27. 11. 2010
Vstup: 180/250
Vystupují:
Pete Heller (Phela, UK) Loutka, Enrico, Lucas Hulan, Subgate, Marty Fish, Nkyp
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
brazil runner
11. 11. 2010 | 09:44:38
+0 | -0

myspace.com/brasilia23

Ahoj, mohl bych se zeptat, kdo party FOUR SEASONS porada? Na webu organizator chybi....
SOUTĚŽTE
FOUR SEASONS WITH PETE HELLER, 27.11., Kostel
1x kšiltovka od firmy Skateshop.cz + kuřácký balíček od Growshop.cz + 2 volné vstupy; 1x kuřácký balíček od firmy growshop.cz + 2 volné vstupy; 2x volný vstup; 5 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika