Lucerna Music Bar slaví 15ti leté výročí

Lucerna Music Bar slaví 15ti leté výročí

09. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z nejoblíbenějších pražských hudebních klubů, Lucerna Music Bar, který se, jak název napovídá, nachází v pasáži paláce Lucerna ve Vodičkově ulici v Praze, slaví 11.listopadu své patnácté narozeniny!
Za tu dobu se v prostorách klubu vystřídala pěkná řádka umělců, včetně těch největších světových hvězd. U příležitosti narozeninových oslav budou mít hudební fanoušci šanci na vlastní oči vidět další takové hvězdy, a to legendární acid-jazzovou kapelu z Velké Británie The Brand New Heavies.



V souvislosti s The Brand New Heavies je třeba zmínit jejich spolupráci se světem hiphopu, a to hlavně kultovní desku HEAVY RHYME EXPERIENCE VOL. 1, na které se podíleli mj. The Pharcyde, Q-Tip z Tribe Called Quest nebo nedávno zesnulý Guru z Gangstarr. Toto album by se mimochodem mělo v brzké době dočkat pokračování a spolupráci na něm prý potvrdili i Dizee Rascal a Roots Manuva!

The Brand New Heavies jsou skutečnou narozeninovou třešinkou na dortu. Důležitou zprávou pro hudební fanoušky a návštěvníky klubu je ale ta, že Lucerna Music Bar prošla dalším stádiem rekonstrukce a po loňské klimatizaci se nyní dočkala nových světel a zvukového aparátu od firmy L´Acoustics, které budou poprvé představeny právě při této narozeninové oslavě s The Brand New Heavies.

Po koncertě pokračuje afterparty s DJ Maceo a DJ Mikulášem.

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LUCERNA MUSIC BAR 15. NAROZENINY

Čtvrtek 11. 11. 2010
Vstup: 550,-
Vystupují:
The Brand New Heavies
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika