Apokalypsa after party v režii dje aToma

Apokalypsa after party v režii dje aToma

11. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tam kde se rozednívá, my zhasínáme světla. Jakmile Apokalypsa začne utichat a chystat se ke spánku, brněnský klub Favál se 20. 11. ráno začne probouzet k životu. Do tajuplného rána vás probudí maďarský hardtechno řezník, který již v Česku vystoupil jako hlavní hvězda akce HardTechno Provincie 2. Těšte se na dje aToma!
Dále vystoupí jeden z mladých českých velikánů Nois. Dalším brněnským DJem je Phil Albedo a v neposlední řadě se představí i  Skais. Pro všechny, co budou mít chuť ještě pařit, budou nabuzení nebo se jim nebude chtít jít domů, bude připravená oficiální after party v klubu Favál v Brně, který se nachází necelých 500m od pavilonu P. Začínáme v 7 ráno a končíme ve 12 v poledne.

Rozhodli jsme se šetřit vaše kapsy a vstup nasadili na pouhých 50 Kč jako za starých časů. Navíc klub má velmi lidové ceny, takže mejdan může pokračovat vesele dál!

aTom
Narodil se v roce 1987, blízko slovenských hranic - v městečku Ostrihom. K djingu poprvé "přičichnul" už jako 12 letý, když hrával hlavně na různých školních a domácích akcích. V tomto období mu byli nejblíže styly dance a house, které o 4-5 let později vyměnil za techno. S tímto stylem se rozběhla jeho kariéra. Měl možnost představit se na různých větších i menších klubovkách s větším, či menším úspěchem.

Na konec přišel na to, že techno není jeho konečná zastávka v jeho hudebním rozvoji. Největší zvrat v tomto směru způsobil z internetu stáhnutý set od známé dvojice Pet Duo, který mu běžel ve winampu celé dny dokola a přitom sníval o tom, kdy a kde by si mohl svoje „miláčky“ konečně poslechnout naživo.

Tento sen se mu nakonec splnil a od té chvíle si už byl 100%  jistý, že právě hardtechno je ten styl, který se mu líbí nejvíc a kterému by se chtěl naplno věnovat. Na jaře roku 2005 se přihlásil do Dj-ské soutěže s názvem Radio-A & Showtechnic Hungary, kde se představil se svým hardtechno setem.

Myslel si, že nemá příliš šanci uspět. Ale mýlil se! Přišel e-mail, že se nachází v první desítce, což znamenalo, že se bude moci představit ve finále této soutěže - naživo v krátkém setu. Porotci soutěže zastupovali více stylů elektronické hudby. I přes tento faktor se mu podařilo vyhrát, což mu dodalo do budoucna velké sebevědomí na další práci a zdokonalování se. Od listopadu 2005 dostával mnoho pozvánek na vystoupení. Mezi nimi bylo i hraní na největších maďarských hardtechno party - NGoHT.

V tomto období začal svojí pozornost přesouvat více na produkci. Jeho tracky byly vydané na internetových vydavatelstvích jako Anathema Records, Illegalrecords, Technomania Rec., Technoart Rec. a nakonec i londýnské vydavatelství iFactor Recordings. V roce 2009 se dopracoval k dalšímu bodu, když spolu s DJ-jem Tilthammerom založili label Overweight Recordings.

Musíme uznat, že tento mladík je velmi talentovaný a jsme velice rádi, že vystoupí v České republice právě na after Apokalypsa.

Abychom si přiblížili, čeho je vlastně aTom schopen, přidáváme sety ke stažení:
http://mp3.sety.cz/atom-club-k2-theatre-of-mind-mp3.html
http://mp3.sety.cz/atom-live-at-club-k2-hungarian-massacre-mp3.html

Nois
http://www.idj.cz/nois/

Skais
http://www.idj.cz/skais/

Phil Albedo:
http://www.idj.cz/phal/


Dodal: Dalin Vajčner, Apokalypsa, s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

OFFICIAL AFTER PARTY APOKALYPSA 33

Sobota 20. 11. 2010
Vstup: 50,-
Vystupují:
Nois, Skais, Phil Albedo, aTom
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika