5. výročí Dnb League s Aphroditem – line-up

5. výročí Dnb League s Aphroditem – line-up

11. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na narozeninách značky Dnb Legaue vystoupí v pátek legendární anglický dj Aphrodite, mc Junior Red (Uk), mc R-vee (Uk), dj Cutoff (NL), Suki, Rich, Sayuz, Tony, Fat-G, Honey a Kamcza. Kdy kdo bude hrát a informace ke vstupenkám najdete v článku.
DJ Aphrodite titulovaný také jako „Godfather of jungle“ nebo „King of the Beats“ vystoupí spolu s anglickým mcím Junior Red od jedné hodiny v noci.  Brány Matrixu se otevřou přesně ve 20 hodin, kdy začíná dvojhodinový set dvojice djů Honey a Kamcza.

V předprodejích se prodala jen část lístků, proto na časté dotazy organizátoři odpovídají: „Vstupenky na místě budou“. Nicméně kapacita party je omezena a může se stát, že bude později vyprodáno, což by se pravděpodobně stalo někdy po půlnoci. Ale těžko věštit. Nicméně, kdo má zájem si vstupenku pojistit, stačí když přijde včas nebo si jí koupí v síti Ticketstream.

Další důležitou informací je, že návštěvníci akce se vstupenkou z předprodeje nebudou muset čekat ve frontě, po příchodu sledujte pokyny personálu, protože na tuto akci budou otevřeny dva vchody a dvě šatny. Přednostní vchod bude ten zadní. Poslední upozornění je bezpečnostní – na akci není povolen vstup na pódium, prosíme, respektujte to.

A na závěr shrnutí a line-up: Páteční party festivalu Move – DNB LEAGUE 5. anniversary se koná v pražském klubu Matrix, akci otevře ve 20 hodin první djský set, předpokládaný konec je až po 5 hodině ranní. Vstupenky na akci můžete koupit v předprodeji v http://www.moveticket.cz/ nebo http://www.ticketstream.cz/ , na místě budou lístky stát do 22 hodiny jen 170Kč, později 240Kč. Se vstupenkou z předprodeje máte přednostní vstup na tuto akci. Kapacita klubu je omezená. Matrix klub najdete na adrese Koněvova 13, Praha 3 a veškeré informace o party na http://www.dnbleague.com/

DNBL 5 line-up:
20:00 Honey b2 Kamcza
22:00 Cutoff (NL) + mc R-vee (DNBCN/Drumanberoz, Uk)
23:00 Tony (Jump-up.cz)
00:00 Rich (Bassbeast)
01:00 Aphrodite + mc Junior Red (Uk)
02:30 Suki (T2B, LIR) + mc R-vee (DNBCN/Drumanberoz, Uk)
03:30 Sayuz (Rollingbass)
04:30 Fat-G (Booyaka kru/Inspiral)


Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DNB LEAGUE 5. ANNIVERSARY

Pátek 12. 11. 2010
Vstup: do 22.hod 170, poté 240,-
Vystupují:
dj APHRODITE (UK), mc Junior Red (Uk), Assassin (Uk), mc R-vee (Uk), Suki, Sayuz, Rich, Fat-G, Tony, Honey, KamCza
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika