O Red Bull Music Academy v Praze

O Red Bull Music Academy v Praze

14. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 9. prosince 2010 proběhne Infosession a ClubNight v pražské MeetFactory. Co tě čeká? The Bridge si budeš moci vyzkoušet s Jeffem Milliganem z Abletonu a zkušenosti z akademie probrat s bývalým českým účastníkem Brooklynem a producentem dBridgem.
Výukový workshop proběhne dále pod taktovokou Deccart, který povedou Alexandr Vaněk (Monoque Live, Relogical rec.) a Roman Procházka (Cuffia, electronroll.com). Infosession se vstupem zdarma, která začne v 18hod, pak plynule přejde do první české Red Bull Music Academy Club Night.

Ve spolupráci s celoevropskou putovní kampaní Energy Union na ní zahrají od 21hod exkluzivní hosté jako Matt Black z Coldcut, Dorian Concept, dBridge nebo-li Darren White, Roska aneb nejen funky Wayne Goodlitt a další. Vizuální doprovod po celý večer zajistí rakouští 4youreye VJs. Vstupné na tuto druhou část bude od 100 Kč v předprodeji a 200 Kč na místě.

photo

Red Bull Music Academy je vysněný workshop pro hudebníky, producenty, DJs či MCs bez omezení žánru a profesionality. Zbystřete, pokud se chcete něčemu přiučit. V roce 2011 bude možnost v Tokiu! Jednou za rok je na základě přihlášek z různých koutů světa vybráno 60 talentovaných lidí do dvou 14ti denních workshopů. Na nich se účastní přednášek světových legend, (spolu)práce ve studiích pod vedením zkušených mistrů a živých vystoupení v klubech s tou nejlepší atmosférou. Více info, video workshopy, DJ sety a živé nahrávky naladíte na na www.redbull.cz/RBMA. Pro účast zdarma na infosession v MeetFactory stačí napsat na lindee@redbullmusicacademy.com

Deccart
Deccart je nové centrum pro výuku multimediální tvorby, které je schopno nabídnout kvalifikovanou výuku v oblasti nejen profesionálního audio, videa a grafiky, ale nabízí možnost kvalifikovaných lektorů i pro hobbisty, Dje a obecně pro všechny, kteří se o danou problematikou zajímají. Deccart nabízí školení, rekvalifikaci a workshopy v několika úrovních pokročilosti na bázi individuální i skupinové.

DISK

Firma DISK Multimedia s.r.o. se stala od roku 1996 jedním z předních subjektů na českém i slovenském trhu se zvukovou a vizuální technikou, hudebním hardware a software. Činnost firmy je zaměřena na široké spektrum uživatelů od naprostých začátečníků přes pokročilé amatéry, až po hi-end profesionální studia. Více na www.disk.cz

Bridge

Ableton a Serato si dovolují oznámit příchod společného produktu The Bridge, software platformy, která pojí DJ a produkci. Tento nový nástroj, vzniklý společnými silami, klade důraz na jednoduchost a kreativitu, přičemž boří pomyslné hranice při živém hraní.

Ableton

Ableton Live, jedinečný produkt pro zápis, nahrávání a živé hraní v počítači. Společnost Ableton se od svého vzniku v r. 1999, snaží oslovit širokou komunitu muzikantů, skladatelů a DJ na celém světě. Dosáhla již vynikajících výsledků v podobě řady ocenění, diplomů a vděčných vyjádření uživatelů, již od uvedení Live v říjnu 2001. Společnost sídlí v Berlíně, a další oficiální sídlo má v New Yorku.
www.ableton.com

Serato

Společnost Serato Audio Research se nachází v Aucklandu, na Novém Zélandu, a na trh vstoupila jako hlavní vývojář DJ produktů, určujících vztah tempa a výšky tónu, již od r. 1999. V r. 2004 vyvinula Serato ve spolupráci s Rane Corporation, produkt Serato Scratch Live. Scratch Live je revoluční DJ produkt, který umožňuje DJ pracovat s digitálními zvukovými soubory v počítači. Serato výrazně posílil svou reputaci vynikajícího výrobce profesionálních DJ produktů, uvedením novinky ITCH DJ, v r. 2008.
www.serato.com

PS: RBMA RADIO zlepšuje náš rozsah slyšitelných frekvencí. Nyní online 24/7 s osmi kanály: electronica, reggae, house&disco, hip hop, dubstep&bass, jazz, indie, soul&funk.

Dodal: Ondřej Hlaváček alias Nailer, Red Bull Music Academy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

INFOSESSION + CLUBNIGHT

Čtvrtek 9. 12. 2010
Vstup: do 25.11. 100,- poté 150,- na místě 200,-
Vystupují:
Matt Black, Dorian Concept, dBridge, Roska, Jeff Milligan a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Red Bull MA Club Night, 9.12. MeetFactory
7 vstupů + 5 x CD kompilace Various Assets
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika