Martin Gredner oslaví narozeniny na Evolution

Martin Gredner oslaví narozeniny na Evolution

30. 11. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 10.12. proběhne další díl jedné z nosných nocí klubu Fabric - Evolution Special. Zakladatel a rezident party Martin Gredner oslaví dvoje Narozeniny - své a také 6 výročí noci Evolution.
Perfektním dárkem je potvrzené vystoupení ruské rakety Artyho, jehož produkce vstoupila razantním způsobem do světových klubů, navíc se bude jednat o českou premiéru! Stručně připomeňe historii noci Evolution, kterou Martin Gredner vytvořil pro popularizaci progressive house a v jejich počátcích ji podporovaly špičky české a především slovenské proggy scény.

Bylo jen otázkou času, kdy Evolution a Martin budou obsazovat zvučná, zahraniční jména – vždyť clubbeři mohli ve Fabricu spatřit taková esa jako Jimmy van M, Matthew Dekay, Andy Duguid, Kyau&Albert, Niklas Harding, V-Sag, či Andrew K.

Arty se bude řadit mezi špičku těchto jmen a připomeňme, že tento ruský mladíček vydal za rok přes 30 oficiálních releasů, které rozčeřily přední místa světových, tanečních hitparád. Nebude chybět tradičně našláplý a emotivní set oslavence Martina Gredner, kterého doplní hosté a kolegové Paul Rockseek, Ringo, LumX a Van Vega.

Dodal: Martin Gredner, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EVOLUTION SPECIAL

Pátek 10. 12. 2010
Vystupují:
Martin Gredner, Arty, Paul Rockseek, Ringo, LumX, Van Vega
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Arty - Promo Mix
06. 12. 2010 (137 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika