FLORBAR MASTERS v Paláci Akropolis

FLORBAR MASTERS v Paláci Akropolis

21. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Co by mělo následovat po cukroví, bramborovém salátu, řízkách a kapříkovi? No, přece trocha sportu a pohybu! Proto si nenechte ve středu 28.12.2005 ujít vánoční floorballový turnaj a party s názvem FLORBAR MASTERS, který pořádá Palác Akropolis ve spolupráci s Red Bullem.
Promotion: Co by mělo následovat po cukroví, bramborovém salátu, řízkách a kapříkovi? No, přece trocha sportu a pohybu!!!

Proto si nenechte ve středu 28.12.2005 ujít vánoční floorballový turnaj a party s názvem FLORBAR MASTERS, který pořádá Palác Akropolis ve spolupráci s Red Bullem.

V turnaji, který začne v 15 hodin, se utkají amatérská mužstva složená z osobností pražské kultury a pražských barů. Hrát se bude na zmenšeném hřišti s originálními mantinely a brankami. Máte jedinečnou šanci seznámit se s tímto poměrně mladým sportem, vždyť první mistrovství světa ve floorballu se konalo teprve v roce 1996.
Ve floorballu je zakázán tvrdý kontakt s protihráčem, blokování, sekání, nebo kopání do soupeřovy hokejky. Nehraje se rukou ani hlavou, není povolena hra hokejkou nad úrovní kolen.

Od sportovních výkonů, rachotu hokejek a nezbedně poskakujícího míčku si budete moci odpočinout u herních konzolí Nintendo nebo naopak ještě zvýšit tep u adrenalinových filmů Red Bull. Čekání na finále vám pak zpříjemní Freestyle floorball exhibice a atmosféru napínavého finále bude náležitě dobarvovat svým výběrem 80s, punku a ska DJ Tchi-che-man.

Aby vám nebylo líto, že jste za celou dobu na rozdíl od soutěžících teamů nevypotili ani jeden vanilkový rohlíček, vypukne po vyhlášení výsledků FLORBAR MASTERS party, kde do všech sportem a fanděním zmožených těl budou novou energii pumpovat DJs Saku a Brada (breakbeat) na Malé scéně, Dan Cooley a Geckosound DJs Scooczek a Tintin (house/progressive/electro) v Divadelním baru. A to za přispění energy raket a mixů od Red Bullu ;)

Vstup na turnaj i party je pro diváky, fanoušky, příznivce sportu a pohybu zcela zdarma, takže neváhejte a vyražte!


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika