DJ Canobee

DJ Canobee

02. 01. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Pokecali jsme si s djem Canobee. Tenhle pohodový týpek hraje již několik let a toto je jeho vůbec první rozhovor. S kým by si chtěl zahrát, jaké holky se mu libí a kde si ho můžeme poslechnout se dočtete v dalším dílu LifeStylu.
Zkus nám ve zkratce říci, kdy jsi začal hrát, jaký styl a proč?
Hraju již šestým rokem, převážně ve stylu house a tech-house, electro ve všech možných odnožích, prostě co mě momentálně bere za srdce a v čem vidím tah na bránu, rád v tom experimentuju a okrajově se nebráním ani breakbeatu, který hraju spíše samostatně. Začal jsem hrát čistě jen ze zvědavosti a zájmu o věc, to že to dělám doposud jen znamená, že mě to pořád baví a naplňuje.

Jak se za ty roky měnily, nebo neměnily hudební styly, které jsi hrál?
Myslím, že se mění kvalita zvuku a masteringu desek a zkušenosti producentů, který to celý posunujou. Každý styl prochází svým vývojem, jakožto i já. Každej den přijdeš na něco novýho. Může se mi zalíbit i to, k čemu jsem měl včera odpor. Jediný, co se nemění, je důvod, proč to dělám.

Proč hraješ právě to, co hraješ, co máš na tomto stylu rád?
Už jsem na to částečně odpověděl.

Kdy a kde tě můžeme v nejbližší době slyšet?
jsou tu celkem pravidelná hraní na Bukanýru, v lednu s Lucasem například ...

Jaký je tvůj nejoblíbenější Dj (nemyslím tím vzor)?
Nejvíc mě baví a už to říkám po tisícátý pátý Matthew Bushwacka! .. Ten vykřičník je na místě:) Jinak oblíbených djů mám víc a je mezi nimi spousta dobrých přátel, to je taky důležitý,takže jsou to také mí oblíbení djs.

A pokud máš nějaké djské vzory, kdo je to?
Určitě celej End sound system,tzn. Layo, Bushwacka a Mr.C - 3 týpci a každej z nich je osobitej a originální. Inspirovali mě. Uměj to míchat, takže tomu vdechnou život. Pak ještě poslední dobou objev Chris Udoh, ten mi stylově hodně sedí.

Které desky momentálně hraješ nejradši?
Na které mám momentálně největší chuť.

Jaká party, na které jsi v poslední době hrál, pro Tebe byla nejlepší (není myšleno jen po hudební stránce, ale kterou sis nejlépe užil)?
V poslední době to byla určitě poslední 2 hraní v Benešově na naší akci Boombastic. A pak asi před 2 měsíci na Bukanýru, tam ta party byla taková nastopro jaká chci, aby byla vždy.

Živíš se pouze djingem, nebo máš i jiné zaměstnání?
Djingem se neživím vůbec, spíše živím djing. V civilním životě jsem grafik a designer. Nějaký práce mám na stránkách www.pure-rhythm.cz, jsou to většinou letáky na naše akce.

S kým z našich i zahraničních Djs by sis rád zahrál?
Velký sen už se mi splnil, takže už nad tím nepřemýšlím. Rád hraju s někým kdo je mi blízký, ale třeba s tím Udohem by to mohlo být zajímavý a z našich končin asi Diome nebo Twyks.

A otázka na závěr pro naše čtenářky a tvé fanynky Jsi zadaný?A jaké slečny u tebe mají šanci?
Spíš jakou šanci já mám u nich:)) Foto můžou posílat na djcanobee@pure-rhythm.cz Předem děkuji:)





0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika