Corvin Dalek zahraje na GTFCKD v klubu Lávka

Corvin Dalek zahraje na GTFCKD v klubu Lávka

29. 12. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedna z ikon taneční scény, showman, hitmaker a jedinečný bavič, zavítá opět do naší matičky Prahy. Corvin Dalek se po dvouleté pauze vrací na scénu a v zásobě má silnou nálož zbrusu nové muziky a především spoustu energie do svých nových djských setů.
V pátek 18. února se Corvin Dalek stane váženým hostem dalšího dílu oblíbené párty GTFCKD (Get Fucked). Přijde jako Corpheus a dá nám vybrat: buď zapomenout a vše ztratit - anebo - poznat, jak hluboko vede králičí nora. Po dvou letech pauzy je Corvin zpět v plné síle a zavede nás do svých oblíbených končin a neznámých krajin. Vzpomínáte na Corvinovy sety ze Summer Of Love, Creamfields....? Modrou nebo červenou?

A nebude to jediná novinka pro rok 2011! Novým domovem GTFCKD párty se totiž stal prestižní pražský klub Lávka, který najdete přímo pod Karlovým mostem. Klub nabízí luxusní interiér, dokonalé zázemí a zcela výjimečnou lokalitu. Od jara velké terasy přímo u Vltavy a mnoho dalších skvělých věcí. Pro párty je klub Lávka dosud neobjevené území a my se těšíme, až ho zasvětíme nočnímu klubovému životu. Budete nadšeni!

Corvina Daleka na jeho misi podpoří dobří pražští mistři Djského umění: Jakub Mildner, DJ Ketan spolu s perkusistou Rishinem a Pete Walk.

Své místo bude mít i alternativní stage, na které vystoupí DJ Face aka Myclick, DJane Sonja a Dannloop.

Skvělou zprávou je, že se s párty GTFCKD budete v roce 2011 potkávat zcela pravidelně - v únoru, květnu, září a listopadu a pokaždé v klubu Lávka!

Párty GTFCKD je také prvním důkazem znovuzrození tolik oblíbeného Summer Of Love festivalu. Pod hlavičkou SUMMER OF LOVE CLUBBING se jich v roce 2011 chystá hned několik.

S dalšími novinkami se přihlásíme už brzy. Do Nového roku vykročte tou správnou nohou a roztančeným krokem.

www.getfcked.com


Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD

Pátek 18. 2. 2011
Vstup: 200,- + poplatky
Vystupují:
Corvin Dalek, Ketan feat. Rishin (live percussion), Jakub Mildner, Pete Walk, Myclick aka dj Face, Sonja, Danloop
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
GTFCKD, 18.2.2011
12x Energy Drink Cocaine + 4x volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika