Nový český booking SYNERGY

Nový český booking SYNERGY

03. 01. 2006  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Chtěli bychom Vám představit nový český booking – SYNERGY, pod jehož záštitou budou vystupovat u nás známí djové Radan Mach aka Edgar Degas a Michael Scuberman.
Chtěli bychom Vám představit nový český booking – SYNERGY, pod jehož hlavičkou budou vystupovat dva, v České republice známí, djové RADAN MACH aka EDGAR DEGAS – progressive, techno a MICHAEL SCUBERMAN - techno. Každý z nich Vám může nabídnout ve svém osobitém podání jiný styl taneční muziky.

RADAN MACH aka EDGAR DEGAS - progressive DJ. Poprvé se představil lidem v roce 1999 na dnes již legendární party serveru hate.techno.cz (dnes rave.cz) New generation v klubu Fan Favorit. Začal se pravidelně objevovat na afterparties po velkých akcích a v brněnském klubu Sektor. Poté přichází vystoupení ve většině českých klubů a stále častěji dostává příležitost si zahrát i na megaparties jako: Citadela, Summer of love, Apokalypsa či Summer in the City. Ze zahraničních vystoupení: turné po bulharských klubech ve Varně a Sofii. Dále Polsko, Rakousko, Maďarsko, Slovensku a Německo. Letos si zahrál i na Ukrajině.

Pokud Radan hraje techno, dalo by se charakterizovat jako energické pumping groovy funky house techno. V dnešní době je však jeho hlavním směrem progressive house a trance, který hraje pod jménem Edgar Degas a v němž patří bezesporu mezi českou progressivovou špičku, což bylo oceněno hraním na letošním Summer of Love, na podzimní Citadele i Apokalypse.

Jeho názor na hudbu je: "Je jen jedna hudba, a proto se nejde vymezovat pouze na jednu její část." Radanovy sety jsou zahaleny zvláštní emotivní náladou, kterou je třeba si pořádně vychutnat. Kromě hraní je Radan momentálně také majitelem vinyl shopu Fatal records (fatalrecords.cz) v Brně a promotérem trance/progresivovou party Sound of Ibiza v brněnském klubu 7nebe, která se po pár dílech zařadila mezi nejoblíbenější progressivovou akci na Moravě. Právě díky úspěchu Sound of Ibiza přidal do programu pravidelné středy v klubu 7nebe pod názvem Welcome to Miami , které fungovaly o prázdninách, samozřejmě s progresivem a trancem. Vinylshop Fatalrecords funguje úspěšně i jako on-line shop www.fatalrecords.cz.

MICHAEL SCUBERMAN – techno dj. O taneční scénu se začal zajímat v roce 1996, kdy byl pravidelným návštěvníkem prvních parties v Čr. Za gramofony se postavil poprvé na konci roku 2001, kdy ho do světa djingu zasvětil Leo Lycra. O rok později se již začal objevovat pravidelně na mnoha akcích. Je známý svými velmi energickými sety s kvalitním živým mixingem a výborným výběrem desek. Hraje velmi dynamické, euforické techno s prvky techelectra a funky techna. Zahrál si již v mnoha prestižních moravských klubech po boku takových djs jako: Regis, Eric Sneo, Marco Nastic, Preach, Mark Broom, Hardcell, Robert Natus, Hifi Princess, Marcelo K2, Baltazar,Toky, Boss... či na hlavní stagi party APOKALYPSA s hlavní hvězdou PET DUO.

V současné době je pořadatelem olomouckých parties Bubbles (Envelopa), Student´s Night (dříve Barumba, nyní Belmondo) a v neposlední řadě open-airu Sunstorm (www.sunstorm-openair.com), který si získal mezi lidmi velmi kladné hodnocení. Residentem je navíc na vyhlášených akcích Mon Amour, Ultratech a Inferno.


booking manager:
Lukáš Mareček, mkukin@poslouchej.net

Jiné kontakty a mnoho dalšího naleznete na webu bookingu www.synergy-booking.com





0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika