Andreya Triana vyráží na evropské turné

Andreya Triana vyráží na evropské turné

18. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve francouzském městě La Chapelle sur Erdre nedaleko Nantes ve čtvrtek začne evropská část světového turné Andreyi Triany. První dáma labelu Ninja Tune má zatím v diáři dvacet šest koncertů po Starém kontinentu. V Praze se objeví už v pondělí!
Z Francie na chvilku do Německa, a pak do Prahy. Odtud do Slovinska, potom zase na skok do Německa a návrat do Francie. Celkem bude vokalistka projektu Bonobo na šňůře propagující její debutovou desku Lost Where I Belong vystupovat v devíti zemích. Převážně jde o klubové koncerty, objeví se ale i na několika festivalech, například na jazzové přehlídce Cheltenham Jazz Festival v britském Cheltenhamu.

andreya

Už toto pondělí nastupující soulová superstar, jak předvídají Trianinu budoucnost někteří novináři, vystoupí na Conference v Paláci Akropolis. Malou ochutnávku nové hvězdy britského labelu Ninja Tune dnes večer nabídne Radio 1 v pořadu CD Nonstop.

Předkapelou Andreyi Triany v Praze budou elektrojazzoví S.O.I.L. v čele s charismatickou zpěvačkou Zuzanou Kropáčovou. Zajímavá skupina před dvěma lety vydala album Looking Back, které se v hitparádě respektovaného rádia Listen to Europe dostalo mezi nejlepších 40 desek vydaných v roce 2008 v celé Evropě.

Vstupenky na první Conference roku 20.11 s Andreyou Trianou jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal za 445 korun. Lístky bez manipulačního poplatku jsou k dostání v pokladně Paláce Akropolis.

Více na www.cnfrnc.cz


Dodal: Pavel Eichler, Barometr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CONFERENCE

Pondělí 24. 1. 2011
Vstup: 445,-
Vystupují:
Andreya Triana, S.O.I.L.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika