Česko-slovenská soutěž Starter míří do finále!

Česko-slovenská soutěž Starter míří do finále!

23. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Začátkem ledna proběhly v rámci soutěže Starter dva semifinálové večery. První se uskutečnil v pražském Retro Music Hall, kde se o přízeň diváků utkaly tyto kapely: Cookies, Two Men, Criminal Colection a Sinuhet. Druhý koncert proběhl o dva dny později v bratislavském klubu Loft, kde se veřejnosti představily kapely The Now, Sám Sebou, The Paranoid a EA.
Z těchto živých vystoupení byly pořízeny video záznamy, na základě kterých probíhá v termínu 24.1. – 13.2. na webu www.coffeebreaks.cz hlasování o postup kapel do velkého FINÁLE!

Během těchto tří týdnů můžete podpořit soutěžící kapely. Každý den je možné z 1 IP adresy zaslat kapele 1 hlas. Do finále, které se uskuteční 26.2. v Praze, postupuje jedna kapela s nejvyšším počtem hlasů z České republiky a jedna kapela s nejvyšším počtem hlasů ze Slovenska. Navíc se k nim opět přidá 1 kapela, kterou zvolí odborná porota jako divokou kartu.

Soutěž Starter vznikla za podpory značky NESCAFÉ na začátku září 2010. Celkem se do soutěže přihlásilo 320 kapel, ze kterých odborná porota ve složení Lenka Dusilová, Vratko Rohoň (Inekafe) a Albert Černý (Charlie Straight) vybrala 60 kapel, které se probojovaly do Základního kola. Z toho pak vzešlo našich 6 kapel + 2 divoké karty od odborné poroty.

Právě tyto kapely nyní můžete podpořit svými hlasy na webu coffeebreaks.cz a poslat 2 z nich do finále! Hlasování na webu www.coffeebreaks.cz potrvá celé 3 týdny a to v termínu 24.1. – 13.2.

Pro hlasující fanoušky jsou opět připravené soutěže o hodnotné ceny!

promo poster

Více na www.coffeebreaks.cz...

Dodal: Irena Mikulecká, Klak&Son
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika