GTFCKD a její "Češi"

GTFCKD a její "Češi"

24. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Každá party musí mít i pořádné české djské zázemí a nejinak tomu bude u únorové GTFCKD. Jakub Mildner, Pete Walk, Ketan, Face ani Sonja zase tak neznámí českým partypeople nejsou. Pojďme si tedy ještě předtím, než Vás seznámíme s novým arzenálem Corvina Daleka, představit ty naše „Čechy“.
Jakub Mildner
Jakub se k vystupování poprvé dostal roku 1999, kdy se svými kamarády začal pořádat studentské akce. Záhy na to si ho hudba získala natolik, že se jí rozhodl věnovat většinu svého volného času.

Již od počátku svého působení na hudební scéně Jakub nebyl jen pouhým konzumentem hudby, ale aktivně se věnoval také vlastní produkci. Setů nabitých energií si poprvé všiml Dj John Gibbons a rozhodl se je zařadit do svého hudebního pořadu na nejúspěšnějším irském rádiu Spin. Jakubovi se tím otevřely dveře do světa taneční hudby. Po singlu ,,Just Music'' následovaly singly ,,Avalanche'' , ,,Different World'' a spolupráce s Corvinem Dalekem a Klangem, kteří tyto songy zařadili na mixovanou kompilaci k mexickému festivalu TOLTECNICA.

mildner

Rok 2004 byl důležitým bodem v Jakubově kariéře. Podařilo se mu získat rezidenturu v klubu Noise v USA, kde dostal šanci hrát a pořádat koncerty, které si navštěvníci klubu díky jejich energičnosti a neopakovatelné atmosféře brzy oblíbili. Toho si samozřejmě nemohly nevšimnout i ostatní kluby a Jakub obdržel pozváni zahrát si v klubech v Kanadě, Francii, Irsku, Německu, Anglii, Polsku, Kolumbii a Německu.

Od roku 2006 je Jakub zastupován Berlínským labelem MFS-Flesh vedeným Markem Reederem. V roce 2007 Jakub vydává svůj singl ,,Escalade'' na Kolumbijském labelu Techcial Deejays Recordings a připravuje vydání nového singlu tentokrát pro změnu na labelu polském. V současné době Jakub dokončuje své debutové synthpopové album s pracovním názvem „ONE“ a i nadále se věnuje práci na projektu The Storm Brothers společně s jeho kamarádem Pietrem.

Face aka Myclick
I přesto, že pojem “Dobrá hudba vždy na tom prvním místě!“ už dnes platí za slušné klišé, jemu ho prostě uvěříte ... Kromě pár hodin spánku, kdy se mu o ní stejně zdá, žije Myclick hudbou non-stop. Noci tráví na koncertech, aby hned druhý den ráno popadl tužku a papír a pro čtenáře serveru Techno.cz přinesl věrohodné a obsáhlé zpravodajství, jak to na místě vypadalo, zatímco mu do uší proudí muzika, kterou ve středu v noci bude hrát na Radiu 1 v rámci pořadu Fluffy Clouds a pokud bude hodně dobrá, pak si tu další černou placku vzápětí objedná ... Nějak takhle vypadá jeho běžný den a dalo by se říci, že v klubech je možná více než doma – dobrá hudba ho zkrátka fascinuje bez ohledu na konkrétní styl a chce s ní být co možná nejčastěji. Od dubna roku 2010 se už jako šéfredaktor portálu Techno.cz, který letos oslaví neuvěřitelných 15 let fungování, stará o to, aby i nadále tento informační server přinášel co nejvíce zajímavých témat pro čtenáře, kteří elektronické hudbě také jen zcela obtížně odolávají. Je to posedlost? Nebo snad láska? V jeho případě obojí a važme si toho, že se tak rád o muziku dělí! Příjemný poslech ...

face

Ketan feat. Rishin
Všestranný dj, který ve svých setech promítne vždy více zajímavých a vzájemně se doplňujících stylů taneční hudby. Na klubové scéně se co by dj pohybuje již od roku 1999. Od poloviny následujícího desetiletí průběžně experimentoval s vokalistkami a živými hudebníky. Během této doby, byl hostem mnoha klubových akcí, kulturních událostí a hudebních festivalů. Aktuálně vystupuje s perkusistou Rishinem, který skvěle doplňuje jeho djské sety. Richard Mader alias Rishin, je profesionální a velice precizní perkusista, který dokáže držet krok právě v Ketana tolik oblíbených tech/tribal setech. Má několik rezidentních večerů v prestižních pražských klubech, na které neúnavně zve dje ze všech koutů naší země, ale i ze zahraničí. Jeho činnost ovšem zasahuje i do pořádání klubových akcí.

ketan

Pete Walk
Pete Walk, vlastním jménem Petr Procházka, začal hrát v roce 1994 pod nickem Prochy a postupně si získal oblibu veřejnosti po celé Republice. Působil jako produkční v několika klubech a rovněž jako promotér pořádal a dodnes pořádá úspěšné party. V současné době Pete Walk vystupuje v prestižních klubech, jako jsou Radost FX, Mecca, Duplex, Prdel a v dalších klubech a parties po celé republice. Společně s Djem Adamem Cloudem, Revisem a Richardem Reynoldsem tvoří projekt Proud-M, ve kterém vytvářejí vlastní hudební produkci. PROUD-M vysílá pravidelně svojí radioshow na tanečním radiu Dance Radio 89,00 a 102 v rámci pořadu Club Revolution pod názvem Proud Nation.

walk

Sonja
Sonja se začala intenzivně zajímat o elektronickou hudbu po návratu ze studií na univerzitě v Berlíně. V místních klubech objevila sound, který v Čechách neměla možnost do té doby v takové míře slyšet. Po návratu z Německa se začala pilně učit djskému řemeslu. Její první vystoupení se datují k roku 2008. Od té doby si zahrála na spoustě parties prezentujících současný minimal a tech-house: za zmínku stojí Midi v brněnském Perpetuu, Restart v opavské Mrkvi nebo Bubbles na Bukanýru. Pravidelně se vrací na vyhlášený večírek dje Subsista XPRNC, velmi pozitivní odezvu měl její set na Klika stage festivalu Hradhouse v roce 2009.

V pravidelných intervalech Sonja také nahrává své promo sety, v kterých prezentuje svůj oblíbený sound. Mezi její dva nejnovější promo mixy patří From The Beginning (září 2010) a nejnovější Then and Before. Na GTFCKD se můžete v podání Sonji těšit na kvalitní aktuální minimal-tech-house.

sonja

Dannloop

Daniel Václavíček se narodil v Přerově. Své hudební zkušenosti začal sbírat již ve svých 15 letech. Prošel snad všemi hudebními styly. Jeho producentské nadání se poprvé ukázalo u hudebního projektu Bizarre Channel ( album Sandwich ) a následně u elektronické kapely Fuzzy Appz. S tou vydávají v roce 2002 album Hoax. Jako dj Dannloop se začal prezentovat od roku 2004. Svůj hudební talent ukázal v mnoha českých a slovenských hudebních klubech, kde hrál po boku českých i zahraničních djs.  Momentálně připravuje nový hudební label Bizarre Channel a zvukové nahrávací studio.

dannloop

http://www.getfcked.com

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

GTFCKD

Pátek 18. 2. 2011
Vstup: 200,- + poplatky
Vystupují:
Corvin Dalek, Ketan feat. Rishin (live percussion), Jakub Mildner, Pete Walk, Myclick aka dj Face, Sonja, Danloop
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Tomas
29. 01. 2011 | 16:34:17
+0 | -0
Max: Dalsi clovek co jen neco kritizuje :) vis co se rika? kdo nic nedela nic nezkazi ne?
Ladík
27. 01. 2011 | 09:01:14
+0 | -0
MAX: Přesně:D líp bych to nenapsal:D
Max
26. 01. 2011 | 16:07:23
+0 | -0
Dva šéfredaktoři českých danceserverů, k nim pár diskofilů, na hřbitově vykopeme Corvina a párty je na světě, díky Aleši!!!!!!!!!!!!
SOUTĚŽTE
GTFCKD, 18.2.2011
12x Energy Drink Cocaine + 4x volný vstup
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika