B-Complex: Na dospělost si stále trochu zvykám

B-Complex: Na dospělost si stále trochu zvykám

25. 01. 2011  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slovenský B-Complex zahraje na páteční drum & bassové klubovce v pražském Matrixu a společně s ním Philip TBC, Akira, Rudeboy a Basetix Unity. Přinášíme krátký rozhovor s hlavní hvězdou a časový line-up. Poslední krok a můžeme rozjet DNB Rodeo!
Za poslední rok se v tvé kariéře mnohé událo. Překvapilo tě něco, když si vycestoval za hranice? Jak na tebe působila Anglie a nebo Austrálie?
Tak určite.. (sorry vždy som takto chcel začať rozhovor). Anglicko je super, je iné ako zvyšok európy, ešte v Rakúsku, Nemecku alebo vo Švajčiarsku sa cítiš v podstate doma, Anglicko je už iný svet. Páči sa mi, že ich ulice, dediny, mestá majú okrem individuálnej aj celistvú architektúru, takže tie domy pokope nejako vyzerajú. Čo sa týka párties, musím povedať, že mimo Londýna to už nie je taký veľký rozdiel oproti tomu čo máme u nás, a tie najlepšie eventy ako Special Place alebo Let It Roll by sa v konkurencii nestratili. Najväčšia zmena bola určie Austrália a Zéland a naposledy Los Angeles, kde som hral na skoro ilegálnom evente, ľudia si dávali po telefóne vedieť kde sa bude párty konať, celkom adventure.

Vše odstartovala pecka Beautiful Lies, která už je sice dávno za námi, ale pořád pro většinu fanoušků platí rovnice B-Complex = Beautiful Lies. Baví tě stále a nebo bys ji už pomalu chtěl přestat hrát?

Beautiful Lies je taký kľúč , ktorý mi otvoril dvere. Pre mňa má tá skladba však úplne špecifickú hodnotu ktorá nijako nesúvisí s Hospitalom alebo dancefloorom, a myslím že sa to tak ľahko nezmení. V rámci Djingu sa snažím hľadať rôzne spôsoby ako ju zahrať, treba si uvedomiť, že aj keď niekomu už určite lezie krkom, na párty bývajú aj ľudia, ktorí sa na mňa prišli pozrieť prvýkrát a boli by sklamaní keby som BL už nezahral.



Momentálně máš venku pecku Blissful Ignorance, která vyšla jako free release k 15. narozeninám labelu Hospital. Ačkoli si u Hospitalu teprve chvíli, dá se i toto brát jako vyjádření toho, jak si tě Tony Colman váží?

Tony je pre mňa veľký človek, je skvelý šoumen a hudobník, keď sme začali našu komunikáciu, bola to pre mňa obrovská šanca a zároveň som k nemu cítil rešpekt. Nechcel som sa chalanom z Hospitalu nejako vtierať ale po čase čo sa už poznáme si dovolím tvrdiť, že máme dobré aj vzťahy mimo tých pracovných. Nedávno sme sa spolu bavili o tvorbe a dosť ma to nakoplo, Tony ma podporuje v hľadaní si vlastnej cesty aj keď to niekedy nie je najjednoduchšie a ja sa teším keď sa to pretaví do počúvateľnej podoby.

Do čeho dalšího ses "v nemocnici" momentálně namočil?
Naplánovaných je niekoľko hraní na Hospitalities v UK, pred dokončením je niekoľko trekov, remixy, teším sa keď sa objavia na verejnosti. Z dlhodobého hľadiska pracujem na tom, aby sa nazbieral materiál z ktorého by mohol byť album.

b complex

Máš momentálně čas a ambice do toho všeho jít naplno nebo se musíš soustředit i na jiné věci kromě hudby?
Do hudby idem naplno, či už do hraní alebo tvorby, vybral som si to ako svoju kariéru a snažím sa ju robiť poctivo. Nechcem však robiť hudbu z povinnosti alebo ju produkovať ako fabrika, takže prirodzene sú obdobia kedy to ide ľahšie a kedy to hraničí s frustráciou. Hraní mám teraz skutočne veľa čo je vlastne splnený sen, na „dospeláctvo“ si však ešte stále trochu zvykám.

Časový line-up:
20:00 - 21:30 Basetix Unity
21:30 - 23:00 Rudeboy
23:00 - 00:30 B-Complex
00:30 - 02:00 Akira
02:00 - 03:30 Philip TBC
03:30 - 05:00 Basetix Unity

Dodal: Kryštof Benca, Let it Roll
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DNB RODEO

Pátek 28. 1. 2011
Vstup: do 22h 80,- poté 120,-
Vystupují:
B Complex, Philip T.B.C. , Akira, Rudeboy, Anus & Medis
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika