The Prostitutes 13.1. v Pardubicích

The Prostitutes 13.1. v Pardubicích

09. 01. 2006  |  Autor: Ondra  |  Komentáře (0)
Česko-britská punková kapela patři v současné době k tomu nejlepšímu, co lze na pódiích spatřit. Nenechte si proto ujít jejich koncert v Pardubickém klubu Ponorka
THE PROSTITUTES

The Prostitutes byly založeni na podzim roku 2004. Zpěvák jamaiské reggae kapely The Coocootootoos, vojenský i civilní námořní navigátor a výtvarník původem z New Castle - Anglie, trvale žijící v Praze, byl osloven kamarády, aby s nimi založil kapelu. Nabídku přijal a po několika týdnech hledání názvu, se skupina rozhodla říkat si přirozeně, The Prostitutes. Skupina se zaměřuje na punk v jeho indie podobě a patří k tomu nejlepšímu co lze v součastné době na klubových podiích spatřit.

support: LIVING ROOM

Velice sebevědomé seskupení, které Vás strhne svou energií a zajisté hitem "Small town boy", pocházející z jejich alba Sofa songs, jenž je ke stažení na jejich webu. Living Room, inspirováni Franz Ferdinand, Doves či Oasis,hrají nepochybně skvěle a koncerty, nabité důrazem, svižností a zajímavým vokálem zpěváka nenechají nikoho na pochybách že i v Česku existuje britpopové seskupení rovnající se svým vzorům.

second support: THE PARTISAN/Pardubice/
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika